İşlem Yapılıyor.

• Tıp Fakültesi
  • Dahili Tıp Bilimleri

ÖZGEÇMİŞ

12 ekim 1980 yılında Adıyaman Merkez'de doğdum. İlk okulu Adıyaman Mehmet Akif Ersoy İlk Öğretim Okulunda tamamladım ve 1991 yılında orta okul ve lise eğitimi için Adıyaman İmam Hatip Lisesi'ne başladım. 1997 yılında liseden mezun oldum ve aynı yıl İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimime başladım. Ocak 2014 te tıp fakültesinden mezun oldum ve aynı yıl Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Adıyaman İl müdürlüğünde pratisyen hekim olarak işe başladım. 2005 eylül Tıpta Uzmanlık Sınavı ile Sağlık Bakanlığı İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji bölümünü kazandım ve uzmanlık eğitimime başladım. 2010 yılında uzmanlık eğitimim tamalanınca zorunlu hizmet kapsamında Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi'ne nöroloji uzmanı olarak atandım. 2012 yılında Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı'nda Yrd. Doç. olarak başladım ve halen devam etmekteyim.

Oluşturulma17 Nisan 2013 14:27
Görüntülenme340