İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Huriye Gözde CEYLAN
Araştırma Görevlisi

Birim

  • Mühendislik Fakültesi
  • Gıda Mühendisliği

İletişim

Akademik Çalışmalar

Kongre/Sempozyum

  • GIDALARDA AKRİLAMİD(BİLDİRİ ÖZETİ BASILMIŞTIR)
    28-04-2015
    2. İÇ ANADOLU BÖLGESİ TARIM VE GIDA KONGRESİ, 28-30 NİSAN 2015, NEVŞEHİR
  • The Effect of Onion Skin Powder on the Quality of Raw and Cooked Chicken Meat Patties (Bildiri tam metin olarak basılmıştır)
    23-08-2017
    IV. International Multidisciplinary Congress of Eurasia
  • SIĞIR ETİNİN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ÖĞÜTÜLMÜŞ BEZELYE VE pH’NIN ETKİSİ (BİLDİRİ ÖZETİ BASILMIŞTIR)
    27-10-2017
    İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (26-28 Ekim 2017), Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas

Makale (Uluslararası)

Yüksek Lisans Tezi

  • VAKUM FIRINLAMA TEKNİĞİ İLE BİSKÜVİLERİN AKRİLAMİD İÇERİĞİNİN AZALTILMASI
    31-12-2015
Oluşturulma16 Şubat 2018 13:12
Görüntülenme57