İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
İlkan Ali OLGUNOĞLU
Doçent Doktor

Birim

  • Kâhta Meslek Yüksekokulu
  • Su Ürünleri

İletişim

Akademik Çalışmalar

Makale

  • ÖZOGUL, Y., ÖZOGUL, F., OLGUNOGLU, İ. A. 2005. Fatty Acid Profile and Mineral Content of the Wild Snail (Helix pomatia) from the Region of the South of the Turkey. Eur Food Res Technol. 221:547–549
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, İ. A., POLAT, A., VAR, I., 2002. Dondurularak Depolanan (–18°C) Sudak (Sander luciaperca Bogustkaya&Naseka, 1996) Filetolarında Kimyasal ve Duyusal Değişimler. Turk J. Vet. Anim. Sci. 26:879–884
    [Hatalı Tarih]
  • ÖZOGUL, Y., ÖZOGUL, F., OLGUNOGLU, İ. A., KULEY, E. 2008. Comparision of fatty acid, mineral and proximate composition of body and legs of edible frog (Rana esculenta) Int. J. Food. Sci. Nutr. Volume 59, Issue 7, 558 – 565
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOGLU, İ. A., OLGUNOĞLU, M. P., 2008. Yenilebilir Kara Salyangozu (Helix lucorum Linneaus,1758) Etinin Amino Asit Kompozisyonu, Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 27-1-2:35-39
    [Hatalı Tarih]
  • KULEY, E., ÖZOGUL, F., ÖZOGUL,Y., OLGUNOGLU, İ. A. 2008. Comparision of fatty acid and proximate composition of body and claw of male and female blue crab from Mediterranean coast. Int. J. Food. Sci. Nutr. Volume 59, Issue 7, 573 – 580
    [Hatalı Tarih]
  • ÖZOGUL,Y., ÖZOGUL, F., OLGUNOGLU, İ. A., KULEY, E., 2008. Bacteriological and biochemical assessment of marination of cephalopods, crustaceans and gastropoda during 24 weeks of storage period. Int. J. Food Sci. Nutr. Volume 59, Issue 6. 465 – 476
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, İ. A., ARTAR, E., OLGUNOĞLU, M. P., KORKMAZ,S., 2009. Adıyaman İli Balık Avcılığı Durumu ve Avcılığı Yapılan Ekonomik Balık Türleri. HR.Ü.Z.F.Dergisi, 13(2): 29- 34
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, İ. A., VAR, I., POLAT, A., 2009. Dondurularak Depolanmış (–18°C) Sudak (Sander luciaperca Bogustkaya&Naseka, 1996) Filetolarında Mikrobiyolojik Değişimler. Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi 2 (1): 53-57
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOGLU, İ. A., OLGUNOĞLU, M.P., 2009. Dondurulmuş Tereyağlı Salyangoz (Helix lucorum Linnaeus, 1758) Etinin Hazırlanması ve Besin Etiketi Analizleri. Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi. 2 (1): 39-43
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOGLU, İ. A., ÖZOGUL, F., ÖZOGUL,Y., KULEY, E., 2009. Chemical, Sensory and Microbiological Assessment of Marinated Anchovy (Engraulis engrasicholus L.,1758) Fillets Stored At 1±1°C. Advances in Food Sciences 31(2), p. 102-108.
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, İ. A. 2010. Determination of Microbiological Contamination Sources of Blue Crabmeat (Callinectes Sapidus Rathbun, 1896) During Pasteurization Process. Pak. J. Zool. Vol. 42 (5). 545-550
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, İ. A. 2010. Effects of Blast-Freezing and Glazing on Microbiological Changes of Skinless and Skinned Tench (Tinca tinca l. 1758) Fillets During Frozen Storage (-18°C). Pak. J. Zool. Vol. 42 (4). 365-370
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOGLU, İ. A., OLGUNOĞLU, M.P. ARTAR, E. 2010. Dikenli Yılan Balığı (Mastacembelus mastacembelus Bank&Solender 1794) ile Avrupa Yılan Balığı (Anguilla anguilla L. 1758)’nın Besinsel Kalitesinin Belirlenmesi. Nwsa - E-Journal of New World Sciences Academy Ecological Life Sciences. 5:2, 74-81
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, İ. A. 2010. Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinasyon Prosesinde Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktalarının Belirlenmesi. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi, Cilt: 5, No: 1, (36-48).
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, İ. A. OLGUNOĞLU, M. P. ARTAR, E. 2011. Seasonal Changes Biochemical Composition and Meat Yield of Shabut (Barbus grypus, Heckel 1843). Iranian Journal of Fisheries Sciences 10 (1) 183-189
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, İ. A. 2011. Determination of the fundamental nutritional components in fresh and hot smoked spiny eel (Mastacembelus mastacembelus, Bank and Solander, 1794). Sci. Res. Essays 6 (31):6448-6453
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, M. P. and OLGUNOĞLU, İ. A. 2011. Seasonal Variation of Trace Elements in Muscle Tissues of Two Commercially Valuable Freshwater Fish Species (Silurus triostegus and Barbus grypus Heckel, 1843) from Atatürk Dam Lake (Turkey). Afr. J. Biotechnol. 10(34), pp. 6628-6632.
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, İ. A., İNCEYOL Y., 2011. Derili ve Derisiz Olarak Tuzda Pişirilen Şabut (Barbus grypus, Heckel 1843) Üzerine Bir Ön Çalışma. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi. 6:2,20-24
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, İ. A. and OLGUNOĞLU, M. P. 2011. Concentrations of metal contaminants, vitamin and mineral in waxed caviar from Mugil cephalus (L.,1758). Afr. J. Agric. Res. 6(4),1041-1046
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, İ. A., 2012. Dikenli Yılan Balığı (Mastacembelus mastacembelus, Bank&Solender 1794)’ nın Sıcak Tütsüleme Sonrası Aminoasit ve Organoleptik Kalitesi. HR.Ü.Z.F.Dergisi, 15(4):23-30
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, İ. A. 2013. Seasonal Variation of The Fatty Acid Composition In The Muscle of Mesopotamian Catfish (Silurus Triostegus, Heckel, 1843) From Atatürk Dam Lake (Turkey, Adiyaman) Advances in Food Sciences 35(3), 126-130
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, İ. A. 2013. Determination of Color Characterization in some Economical Freshwater Species (Barbus rajanorum mystaceus, Barbus grypus, Capoeta trutta and Carasobarbus luteus) Fillets during Iced Storage for 24 days. Indian Journal of Animal Research. 47 (3) : 187-195
    [Hatalı Tarih]
  • OLGUNOĞLU, M.P., OLGUNOĞLU, İ.A., GÖÇER, M., 2014.Seasonal Variation in Major Minerals(Ca, P, K, Mg) and Proximate Composition in Flesh of Mesopotamian Catfish (Silurus triostegus Heckel, 1843) from Turkey. Annual Resarch and Review in Biology xxxxx.xxx in Press
    [Hatalı Tarih]
Oluşturulma27 Aralık 2012 12:19
Görüntülenme129