İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Ali Mücahit KARAHAN
Öğretim Görevlisi

Bildiriler

  • Karacadağ Pirincinin Bazı Kalite Özellikleri
    25.04.2018 - 25.04.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    1. Uluslararası GAP Tarım ve Hayvancılık Kongresi
    KÖTEN MEHMET,ÜNSAL AHMET SABRİ,KAHRAMAN ŞERİF,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,YAZMAN MEHMET METİN
  • Fonio: Bileşimi, Özellikleri ve Gıdalarda Kullanımı
    20.06.2019 - 20.06.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    International Engineering and Science Symposium, 20-22 June, 2019/Siirt/Turkey
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,AKIN MUTLU BUKET
  • Cereal-Like Seeds as A Source of Gluten-Free Food
    15.04.2022 - 15.04.2022
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    8th International Scientific Researches Conference
    KÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, SATOUF MUSTAFA
  • Ancient Grains and Their Current Uses
    07.05.2022 - 07.05.2022
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    2nd International Congress of Engineering and Natural Sciences Studies
    KÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, SATOUF MUSTAFA
  • A Nutritious Special Food Consumed in Syria: Falafel
    07.05.2022 - 07.05.2022
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    2nd International Congress of Engineering and Natural Sciences
    SATOUF MUSTAFA, KÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Sarı Bezelye Ununun Balık Köfte Üretiminde Kullanımı
    24.01.2020 - 24.01.2020
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Karabuğdayın Bazı Özellikleri ve Tahıl Ürünlerinde Kullanımı
    24.01.2020 - 24.01.2020
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMAN
  • SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE FONKSİYONEL ÖZELLİKKAZANDIRMA YÖNTEMLERİ
    24.01.2020 - 24.01.2020
    Özet bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING NATURAL SCIENCES
    EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Kinoa Sütü Üretim Teknolojisi ve Kullanım Alanı
    06.09.2019 - 06.09.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    I. ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR ve ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
    DÖLEK EKİNCİ PELİN,EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Karagenan, keçiboynuzu ve karboksimetil selüloz gamları ile üretilen sazan eti köftelerinin bazı özellikleri.
    03.05.2018 - 03.05.2018
    Özet bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    International Engineering and Technology Symposium.
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Chianın (Salvia hispanica) Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanım
    20.06.2019 - 20.06.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    International Engineering and Science Symposium, 20-22 June, 2019/Siirt/Turkey
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Pelemir (Cephalaria syriaca) Tohumunun Bazı Özellikleri ve Gıda Sektöründe Kullanımı
    20.06.2019 - 20.06.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    International Engineering and Science Symposium, 20-22 June, 2019/Siirt/Turkey
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Sebzelerden Elde Edilen Diyet Liflerin Gıdalarda Kullanımı.
    20.04.2019 - 20.04.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Tef (Eragrostic Tef)’in Bazı Özellikleri ve Gıdalarda Kullanımı.
    20.04.2019 - 20.04.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Nohut (cicer arietinum) ununun bazı özellikleri ve tahıl ürünlerinde kullanım olanakları.
    29.11.2019 - 29.11.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    I. Uluslararası Gap Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi.
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Keten (linum usitatissimum L.) tohumunun bazı özellikleri ve et ürünlerinde kullanımı.
    29.11.2019 - 29.11.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    I. Uluslararası Gap Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi.
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Adıyaman Pekmezinin Bazı Özellikleri
    29.11.2019 - 29.11.2019
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    1. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ
    EREN KARAHAN LEYLA,dursun betül anber,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • KİNOA UNU İLAVESİNİN KEFİRİN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
    29.11.2019 - 29.11.2019
    Özet bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    1. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNERBİLİMLERİ KONGRESİ
    EREN KARAHAN LEYLA,demiralp ilker,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Arpanın Makarnada Kullanılabilme Olanakları
    03.05.2018 - 03.05.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    1st International Engineering and Technology Symposium
    KÖTEN MEHMET,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,YAZMAN MEHMET METİN
  • Diyet Lif ve Tahıllar
    25.04.2018 - 25.04.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    1. Uluslararası GAP Tarım ve Hayvancılık Kongresi
    KÖTEN MEHMET,YAZMAN MEHMET METİN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Investigation of Chemical, Textural and Microbiological Quality of Yoghurts Marketed in Batman Province
    01.09.2015 - 01.09.2015
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
    EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKET,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Ruşeym ile Zenginleştirmenin Eriştenin Bazı BesinselÖzelliklerine Etkisi
    08.11.2018 - 08.11.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6th International GAP Engineering Conference – GAP2018
    KÖTEN MEHMET,YAZMAN MEHMET METİN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,EREN KARAHAN LEYLA
  • Kinoanın Süt Ürünlerinde Kullanımı
    08.11.2018 - 08.11.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6th International GAP Engineering Conference – GAP2018
    EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,DÖLEK EKİNCİ PELİN
  • Tarhananın Besinsel Önemi ve Fonksiyonel Bileşenlerce Zenginleştirilmesi
    08.11.2018 - 08.11.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6th International GAP Engineering Conference – GAP2018
    KÖTEN MEHMET,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,EREN KARAHAN LEYLA,YAZMAN MEHMET METİN
  • Mardin de Geleneksel Bir Tatlı HAVDEL
    17.04.2014 - 17.04.2014
    Tam metin bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
    EREN KARAHAN LEYLA,ÇELİK KADİR SERDAR,AKIN MUSA SERDAR,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Peyniraltı Suyunun Ekmekte Kullanımı
    15.11.2012 - 15.11.2012
    Tam metin bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,EREN KARAHAN LEYLA
  • Estel Pastası
    10.05.2012 - 10.05.2012
    Tam metin bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
    EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKET
  • Contamination Sources of Beyşehir Tarhana
    19.04.2018 - 19.04.2018
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
    EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUTLU BUKET,AKIN MUSA SERDAR,KARAHAN ALİ MÜCAHİT

Kitaplar

  • Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar
    2022
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    Türkçe
    İKSAD Publishing House
    EREN KARAHAN LEYLA, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, KÖTEN MEHMET
  • Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar
    2022
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    Türkçe
    İKSAD Publishing House
    KÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, EREN KARAHAN LEYLA
  • Doğa ve Mühendislik Bilimlerinde Güncel Tartışmalar 4
    2022
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Bilgin Kültür Sanat Yayınları
    KÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, SATOUF MUSTAFA
  • Doğa ve Mühendislik Bilimlerinde Güncel Tartışmalar 4
    2022
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Bilgin Kültür Sanat Yayınları
    SATOUF MUSTAFA, KÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT

Makaleler

  • THE EFFECT OF BUCKWHEAT FLOUR ON SOME QUALITY PROPERTIES OF CHICKEN MEATBALLS AS AN ALTERNATIVE TO WHEAT FLOUR
    12.2020
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Carpathian journal of food science and technology
    2066-6845
    KILINÇÇEKER OSMAN, KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Tarhananın Besinsel Önemi ve Fonksiyonel Bileşenlerce Zenginleştirilmesi
    12.2019
    Hakemli
    Derleme Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
    2528-8733
    KÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, EREN KARAHAN LEYLA, YAZMAN MEHMET METİN
  • Kinoa ve Kinoanın Süt Ürünlerinde Kullanımı
    8.2019
    Hakemli
    Derleme Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
    2528-8733
    EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,DÖLEK EKİNCİ PELİN
  • Adıyaman Çöreği (Tablama)’nin Bazı Özellikleri
    12.2021
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
    2149-0309
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT, KILINÇÇEKER OSMAN
  • Bazı bitkisel unların yenilebilir film veya kaplama olarak kullanımında etkili olan özellikleri.
    8.2020
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Gaziosmanpasa Journal of Scientific Research
    2146-8168
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Bazı Tahıl ve Tahıl Benzeri Unların Yenilebilir Film ve Kaplama Potansiyellerinin Belirlenmesi
    9.2020
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
    2146-0574
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,MERAL RACİYE,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Bambu lifinin balık köfte üretiminde kullanım olanakları
    12.2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Batman University journal of Life Sciences
    2147-4877
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri veEt Ürünlerinde Kullanımı
    7.2019
    Hakemli
    Derleme Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
    2148-2306
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Usage Possibilities of Carob (Ceratonia siliqua L.) Flour in Producing of Chicken Meatballs
    6.2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Journal of the Institute of Science and Technology
    2146-0574
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Tef (Eragrostic Tef ) Tohumu Ununun Balık Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
    12.2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Journal of ADYUTAYAM
    2667-4092
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Farklı Gamların Sazan (Cyprinus carpio L.) Eti Köftelerinin Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri
    12.2018
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    BEÜ Fen Bilimleri Dergisi
    2147-5598
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Weight Estimation of Wheat by Using Image Processing Techniques
    6.2016
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Image and Graphics
    SABANCI KADİR,EKİNCİ ŞERAFETTİN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,AYDIN CEVAT

Atıflar

  • BİLDİRİ

    2.4
    2020-01-17 11:34:05

Oluşturulma21 Temmuz 2020 19:36
Görüntülenme319