Bildiriler
- Karacadağ Pirincinin Bazı Kalite Özellikleri25.04.2018 - 25.04.2018Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe1. Uluslararası GAP Tarım ve Hayvancılık KongresiKÖTEN MEHMET,ÜNSAL AHMET SABRİ,KAHRAMAN ŞERİF,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,YAZMAN MEHMET METİNhttp://www.ugap.turkiyekongre.com/index_htm_files/ugap-2018-draft.pdfFonio: Bileşimi, Özellikleri ve Gıdalarda Kullanımı20.06.2019 - 20.06.2019Tam metin bildiriUluslararasıTürkçeInternational Engineering and Science Symposium, 20-22 June, 2019/Siirt/TurkeyKARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,AKIN MUTLU BUKETCereal-Like Seeds as A Source of Gluten-Free Food15.04.2022 - 15.04.2022Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe8th International Scientific Researches ConferenceKÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, SATOUF MUSTAFAhttps://www.iksadkongre.net/_files/ugd/614b1f_e6b8785186b24f498eaf85332b2861e1.pdfAncient Grains and Their Current Uses07.05.2022 - 07.05.2022Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe2nd International Congress of Engineering and Natural Sciences StudiesKÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, SATOUF MUSTAFAA Nutritious Special Food Consumed in Syria: Falafel07.05.2022 - 07.05.2022Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe2nd International Congress of Engineering and Natural SciencesSATOUF MUSTAFA, KÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİTSarı Bezelye Ununun Balık Köfte Üretiminde Kullanımı24.01.2020 - 24.01.2020Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCESKILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTKarabuğdayın Bazı Özellikleri ve Tahıl Ürünlerinde Kullanımı24.01.2020 - 24.01.2020Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCESKARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMANSÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE FONKSİYONEL ÖZELLİKKAZANDIRMA YÖNTEMLERİ24.01.2020 - 24.01.2020Özet bildiriUluslararasıTürkçe6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING NATURAL SCIENCESEREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttps://0fd5ed75-deb3-4876-8f15-6a9664de496d.filesusr.com/ugd/614b1f_559e8a44765e46619cd35a2c637bc0ce.pdfKinoa Sütü Üretim Teknolojisi ve Kullanım Alanı06.09.2019 - 06.09.2019Tam metin bildiriUluslararasıTürkçeI. ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR ve ARAŞTIRMALAR KONGRESİDÖLEK EKİNCİ PELİN,EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttps://drive.google.com/file/d/1Z5k1trSy9JKBhoZT4kdqhjOMV9zf8C-p/viewKaragenan, keçiboynuzu ve karboksimetil selüloz gamları ile üretilen sazan eti köftelerinin bazı özellikleri.03.05.2018 - 03.05.2018Özet bildiriUluslararasıTürkçeInternational Engineering and Technology Symposium.KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTChianın (Salvia hispanica) Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanım20.06.2019 - 20.06.2019Tam metin bildiriUluslararasıTürkçeInternational Engineering and Science Symposium, 20-22 June, 2019/Siirt/TurkeyKILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTPelemir (Cephalaria syriaca) Tohumunun Bazı Özellikleri ve Gıda Sektöründe Kullanımı20.06.2019 - 20.06.2019Tam metin bildiriUluslararasıTürkçeInternational Engineering and Science Symposium, 20-22 June, 2019/Siirt/TurkeyKARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMANSebzelerden Elde Edilen Diyet Liflerin Gıdalarda Kullanımı.20.04.2019 - 20.04.2019Tam metin bildiriUluslararasıİngilizce4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology CongressKILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTTef (Eragrostic Tef)’in Bazı Özellikleri ve Gıdalarda Kullanımı.20.04.2019 - 20.04.2019Tam metin bildiriUluslararasıİngilizce4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology CongressKARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMANNohut (cicer arietinum) ununun bazı özellikleri ve tahıl ürünlerinde kullanım olanakları.29.11.2019 - 29.11.2019Tam metin bildiriUluslararasıTürkçeI. Uluslararası Gap Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi.KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMANKeten (linum usitatissimum L.) tohumunun bazı özellikleri ve et ürünlerinde kullanımı.29.11.2019 - 29.11.2019Tam metin bildiriUluslararasıTürkçeI. Uluslararası Gap Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi.KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTAdıyaman Pekmezinin Bazı Özellikleri29.11.2019 - 29.11.2019Özet bildiriUluslararasıİngilizce1. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİEREN KARAHAN LEYLA,dursun betül anber,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttps://214371a4-52b9-4cbc-86d2-f78c0a4d44d5.filesusr.com/ugd/614b1f_d666d2c915004d868b24f4e52299c813.pdfKİNOA UNU İLAVESİNİN KEFİRİN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ29.11.2019 - 29.11.2019Özet bildiriUluslararasıTürkçe1. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNERBİLİMLERİ KONGRESİEREN KARAHAN LEYLA,demiralp ilker,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttps://214371a4-52b9-4cbc-86d2-f78c0a4d44d5.filesusr.com/ugd/614b1f_d666d2c915004d868b24f4e52299c813.pdfArpanın Makarnada Kullanılabilme Olanakları03.05.2018 - 03.05.2018Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe1st International Engineering and Technology SymposiumKÖTEN MEHMET,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,YAZMAN MEHMET METİNhttps://drive.google.com/file/d/1P-Cd6w26UDKqDINLobg0df_vG6VxFVfd/viewDiyet Lif ve Tahıllar25.04.2018 - 25.04.2018Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe1. Uluslararası GAP Tarım ve Hayvancılık KongresiKÖTEN MEHMET,YAZMAN MEHMET METİN,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttp://www.ugap.turkiyekongre.com/index_htm_files/ugap-2018-draft.pdfInvestigation of Chemical, Textural and Microbiological Quality of Yoghurts Marketed in Batman Province01.09.2015 - 01.09.2015Özet bildiriUluslararasıİngilizceThe 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKET,KARAHAN ALİ MÜCAHİTRuşeym ile Zenginleştirmenin Eriştenin Bazı BesinselÖzelliklerine Etkisi08.11.2018 - 08.11.2018Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe6th International GAP Engineering Conference – GAP2018KÖTEN MEHMET,YAZMAN MEHMET METİN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,EREN KARAHAN LEYLAKinoanın Süt Ürünlerinde Kullanımı08.11.2018 - 08.11.2018Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe6th International GAP Engineering Conference – GAP2018EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,DÖLEK EKİNCİ PELİNhttp://eng.harran.edu.tr/gap2018/wp-content/uploads/GAP2018_Bildiri_KitapciC49Fi28.12.18v2.pdfTarhananın Besinsel Önemi ve Fonksiyonel Bileşenlerce Zenginleştirilmesi08.11.2018 - 08.11.2018Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe6th International GAP Engineering Conference – GAP2018KÖTEN MEHMET,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,EREN KARAHAN LEYLA,YAZMAN MEHMET METİNhttp://eng.harran.edu.tr/gap2018/wp-content/uploads/GAP2018_Bildiri_KitapciC49Fi28.12.18v2.pdfMardin de Geleneksel Bir Tatlı HAVDEL17.04.2014 - 17.04.2014Tam metin bildiriUlusalTürkçe4. Geleneksel Gıdalar SempozyumuEREN KARAHAN LEYLA,ÇELİK KADİR SERDAR,AKIN MUSA SERDAR,KARAHAN ALİ MÜCAHİTPeyniraltı Suyunun Ekmekte Kullanımı15.11.2012 - 15.11.2012Tam metin bildiriUlusalTürkçeSüt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar SempozyumuKARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,EREN KARAHAN LEYLAEstel Pastası10.05.2012 - 10.05.2012Tam metin bildiriUlusalTürkçe3. Geleneksel Gıdalar SempozyumuEREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKETContamination Sources of Beyşehir Tarhana19.04.2018 - 19.04.2018Özet bildiriUluslararasıİngilizceThe 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUTLU BUKET,AKIN MUSA SERDAR,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttp://bhi.nku.edu.tr/basinyonetim/resim/images/editorresimleri/288/files/tffatc2018.pdf
Kitaplar
- Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar2022Bilimsel KitapUluslararasıTÜRKİYETürkçeİKSAD Publishing HouseEREN KARAHAN LEYLA, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, KÖTEN MEHMETGıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar2022Bilimsel KitapUluslararasıTÜRKİYETürkçeİKSAD Publishing HouseKÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, EREN KARAHAN LEYLADoğa ve Mühendislik Bilimlerinde Güncel Tartışmalar 42022Bilimsel KitapUluslararasıTÜRKİYETürkçeBilgin Kültür Sanat YayınlarıKÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, SATOUF MUSTAFADoğa ve Mühendislik Bilimlerinde Güncel Tartışmalar 42022Bilimsel KitapUluslararasıTÜRKİYETürkçeBilgin Kültür Sanat YayınlarıSATOUF MUSTAFA, KÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT
Makaleler
- THE EFFECT OF BUCKWHEAT FLOUR ON SOME QUALITY PROPERTIES OF CHICKEN MEATBALLS AS AN ALTERNATIVE TO WHEAT FLOUR12.2020HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceCarpathian journal of food science and technology2066-6845KILINÇÇEKER OSMAN, KARAHAN ALİ MÜCAHİThttp://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/index.htmlTarhananın Besinsel Önemi ve Fonksiyonel Bileşenlerce Zenginleştirilmesi12.2019HakemliDerleme MakaleUlusalTürkçeHarran Üniversitesi Mühendislik Dergisi2528-8733KÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, EREN KARAHAN LEYLA, YAZMAN MEHMET METİNhttp://dergipark.gov.tr/humder/archiveKinoa ve Kinoanın Süt Ürünlerinde Kullanımı8.2019HakemliDerleme MakaleUluslararasıTürkçeHarran Üniversitesi Mühendislik Dergisi2528-8733EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,DÖLEK EKİNCİ PELİNhttp://dergipark.gov.tr/humderAdıyaman Çöreği (Tablama)’nin Bazı Özellikleri12.2021HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeAdıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi2149-0309KARAHAN ALİ MÜCAHİT, KILINÇÇEKER OSMANhttps://dergipark.org.tr/tr/pub/adyumbd/issue/67673/946235Bazı bitkisel unların yenilebilir film veya kaplama olarak kullanımında etkili olan özellikleri.8.2020HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeGaziosmanpasa Journal of Scientific Research2146-8168KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttps://dergipark.org.tr/tr/pub/gbad/issue/57304/669832Bazı Tahıl ve Tahıl Benzeri Unların Yenilebilir Film ve Kaplama Potansiyellerinin Belirlenmesi9.2020HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeIğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi2146-0574KARAHAN ALİ MÜCAHİT,MERAL RACİYE,KILINÇÇEKER OSMANhttps://dergipark.org.tr/tr/doi/10.21597/jist.662709Bambu lifinin balık köfte üretiminde kullanım olanakları12.2019HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeBatman University journal of Life Sciences2147-4877KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTKinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri veEt Ürünlerinde Kullanımı7.2019HakemliDerleme MakaleUluslararasıTürkçeTürkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi2148-2306KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTUsage Possibilities of Carob (Ceratonia siliqua L.) Flour in Producing of Chicken Meatballs6.2019HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeJournal of the Institute of Science and Technology2146-0574KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttp://dergipark.org.tr/doi/10.21597/jist.439033Tef (Eragrostic Tef ) Tohumu Ununun Balık Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları12.2019HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeJournal of ADYUTAYAM2667-4092KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTFarklı Gamların Sazan (Cyprinus carpio L.) Eti Köftelerinin Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri12.2018HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeBEÜ Fen Bilimleri Dergisi2147-5598KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttp://dergipark.gov.tr/bitlisfenWeight Estimation of Wheat by Using Image Processing Techniques6.2016HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJournal of Image and GraphicsSABANCI KADİR,EKİNCİ ŞERAFETTİN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,AYDIN CEVAThttp://www.joig.org/uploadfile/2016/0603/20160603080613490.pdf
Atıflar
- BİLDİRİ2.42020-01-17 11:34:05
Oluşturulma21 Temmuz 2020 19:36Görüntülenme319