- Perakende Balık Satış Yerlerindeki Hijyenik Durum ile Çalışanların Sosyo-Ekonomik Analizi ve Gıda Güvenliği Konusundaki Tutum-Davranışlarının İncelenmesi: Adıyaman İli Örneği14.06.2021 - 16.05.2022AraştırmacıDumanlanmış Dikenli Yılanbalığında Mastacembelus mastacembelus Bank Solender 1794 Yağ Asitleri ve Aminoasit Kompozisyonlarının Belirlenmesi03.01.2009 -AraştırmacıŞabut Balığının Barbus grypus Heckel 1843 Kimyasal ve Yağ Asitleri Kompozisyonu ile Et Veriminin Mevsimsel Değişimi15.06.2008 -AraştırmacıKefal Mugil cephalus L 1758 Yumurtasından Elde Edilen Mumlu Havyarın Besin Kalitesi ile Ağır Metal Düzeyinin Belirlenmesi01.03.2010 - 01.03.2011AraştırmacıŞabut Balığının Barbus grypus Heckel 1843 Kimyasal ve Yağ Asitleri Kompozisyonu ile Et Veriminin Mevsimsel Değişimi15.06.2008 -AraştırmacıOluşturulma11 Ocak 2013 09:55Görüntülenme196