- Muş ilinde 2017 yılından beri ikinci beş yıllık dönemi devam eden Halk Elinde Anadolu Mandasının Islahı (TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI)01.01.2017 - 30.12.2022Araştırmacı''Meme kanseri modelinde zeytin yan ürünlerinin tedavi edici ve koruyucu özelliklerinin araştırılarak antikanser ilaç/bitkisel çay üretilmesi'' (KOSGEB PROJESİ)03.04.2020 - 11.06.2022AraştırmacıTicari amaçla elde edilen bazı et ürünlerinde yağ asit ve eser element düzeylerinin tespiti30.11.2015 - 30.07.2020YürütücüAdıyaman ili hava kirliliğinin toprak ve bitki biyoindikatörü ile izlenmesi16.12.2015 - 05.03.2020AraştırmacıKurşun asetat uygulanan sıçanlarda Cyclotrichium niveum ekstraktının koruyucu etkilerinin biyokimyasal ve histopatolojik olarak araştırılması30.11.2015 - 19.09.2019YürütücüLaktasyondaki süt ineklerinin yonca(medicago sativa) ile oluşturulmuş yapay merada ad libitum beslenmesinin süt kompozisyonu, kan profili ve üreme faaliyetleri üzerine etkisi08.12.2015 - 24.09.2020AraştırmacıEtanola maruz kalan rat dokularına siyah havuç ekstraktının etkisi30.11.2015 - 25.09.2019YürütücüAdıyamanda yetişen endemik helleborus vesicarius, serratula olygocephala, centaurea tomentella'nın bazı biyokimyasal özelliklerini belirlenmesi ve moleküler karakterizasyonu16.12.2016 - 19.09.2019AraştırmacıEtil alkole maruz kalan rat dokularına 3-sübstitüe kumarin bileşiğinin antioksidan ve yağ asit metabolizması üzerine etkisi22.04.2019 - 09.08.2021YürütücüKarbon Tetraklorüre maruz kalan sıçanlara nar suyunun antioksidan ve yağ asit metabolizması üzerine etkisi22.04.2019 - 09.08.2021YürütücüAlüminyuma maruz kalan bazı rat dokularının antioksidan ve yağ asit metabolizması üzerine 3-benzoil-7-hidroksi kumarin bileşiğinin etkileri16.06.2020 - 04.03.2021YürütücüBisfenol A'ya Maruz kalan rat dokularına Naringenin'in etkisi02.07.2020 - 17.03.2022YürütücüEgzersiz İle Birlikte Nar-Siyah Havuç Suyu Karışımı Kullanımının Yağ Asitleri ve Mineral Metabolizmasına Etkisi26.02.2019 - 18.11.2020AraştırmacıAdıyaman ili Besni bölgesinde yetişen üzüm ürünlerinden kuru üzümlerin besinsel düzeylerinin incelenmesi16.09.2013 - 30.12.2014YürütücüBazı Endemik Bitkilerin Besin Düzeylerinin Araştırılması26.09.2012 - 20.06.2016YürütücüManda sütü yağ asit düzeylerinin tespiti12.03.2014 - 14.09.2015AraştırmacıKURŞUNA MARUZ KALAN RAT DOKULARINDA GERANİOL’ÜN ETKİLERİ30.11.2015 - 18.09.2017YürütücüSÜTLERİN BESİNSEL DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI16.03.2015 - 18.09.2017YürütücüH2O2 İle Oksidatif Strese Maruz Kalan Sıçanlarda Bazı Biyokimyasal Parametreler Üzerine Geraniol Geraniol K Santat ve 2 Amino 5 Metil 1 3 4 Tiyadiazol Karbamat Ligandının Etkisi01.06.2012 - 04.01.2017YürütücüHesperis Campicarpa Bitkisinin Yağ Asit ve Eser Element Düzeylerin Tespiti12.03.2013 - 14.09.2015YürütücüHidrojen peroksite Maruz Kalan Sıçanların Biyokimyasal Parametreler Üzerine Naringenin ve bazı organik maddelerin Etkileri16.09.2013 - 05.03.2015YürütücüEtil Alkol ve Karbon Tetraklorüre Maruz Kalan Sıçanlara Cyclotrichium niveum Ekstraktının Bazı Biyokimyasal Parametreler Üzerine Etkisi05.12.2013 - 27.11.2014Yürütücü7 12 Dimetilbenz a antrasen ve Hidrojen Peroksit Verilen Kobayların Lipid Bileşenleri Üzerine Vitamin E Lipoik Asit ve Linalool un Etkisi04.01.2000 - 30.12.2000AraştırmacıOksidatif Strese Maruz Kalan Ratların Bazı Biyokimyasal Parametrelerine Hesperetin ve Ellagik Asidin Etkisi09.01.2006 - 01.12.2007AraştırmacıOksidatif Strese Maruz Bırakılmış Ratlara Verilen 5 7 Dihidroxy 4 methoxyisoflavone un Dokulardaki Bazı Biyokimyasal Parametreler Üzerine Etkisi03.01.2006 - 01.12.2008AraştırmacıH2O2 ve AlCl3 İle Oksidatif Strese Maruz Kalmış Ratların Dokularında Antioksidan Olarak Verilen Hesperetin ve Ellagik Asitin Eser Elementler Üzerine Etkilerinin Araştırılması09.01.2008 - 01.12.2010Araştırmacıkurşun asetat ile oksidatif strese maruz kalan sıçan dokularında bazı biyokimyasal parametreler üzerine naringenin etkisi07.07.2011 - 05.03.2015AraştırmacıOluşturulma03 Aralık 2016 20:22Görüntülenme503