- Badem, Dut ve İncir Yetiştiriciliği Potansiyelinin Geliştirilmesi İçin Araştırma, Uygulama ve Eğitim Projesi30.08.2020 - 28.03.2022AraştırmacıGenetic Diversity of Stone Fruit trees (Apricot, Peach and Cherry) in Europe, Caucasus and Central Asia01.03.2011 - 31.12.2014BursiyerADIYAMAN ÜNİVERSİTESİDoğanşehir (Malatya) İlçesindeki Elma Bahçelerinin Beslenme Durumu İle Meyve ve Ağaç Özelliklerinin İncelenmesi13.07.2016 - 18.03.2018AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİGün Kurusu Kayısı Üretiminde Çeşit ve Farklı Kurutma Şekillerinin Kalite Parametreleri ve Muhafaza Performanslarına Etkilerinin Araştırılması08.03.2018 -AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİMalatya Yöresi Kayısı Yetiştiriciliğinde Modern Yetiştiricilik Sistemlerinin Geliştirilmesi09.04.2018 - 30.04.2020Malatya Yöresi Meyve Genetik Kaynaklarının Doku Kültürüyle Çoğaltım Yöntemlerinin Geliştirilmesi25.01.2018 - 10.06.2020AraştırmacıAdıyaman Üniversitesi Fitoklinik (Bitki Sağlığı) Teşhis Laboratuvarı Oluşturma Projes28.02.2019 - 17.04.2020AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİBadem, Dut ve İncir Yetiştiriciliği Potansiyelinin Geliştirilmesi İçin Araştırma, Uygulama ve Eğitim Projesi18.06.2020 - 04.01.2022Badem Bahçelerinde Kuraklığın Etkilerinin Azaltılmasına Yönelik Araştırma, Uygulama ve Eğitim Çalışmaları18.06.2020 - 28.07.2023YürütücüGöksu Çayı Havzasında Kadın Eliyle Badem Yetiştiriciliği20.07.2019 - 30.03.2022AraştırmacıTRC1 Bölgesinde Tarımsal Gelir ve İstihdamın Artırılması Amacıyla Modern Fidan ve Fide İhtiyaç, Üretim ve Pazarlama Olanaklarının Araştırılması Projesi27.02.2020 -DanışmanADIYAMAN ÜNİVERSİTESİTRC1 Bölgesinde Fitoklinik (Bitki Sağlığı Teşhis-Tanı) Hizmetlerinin Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması12.09.2019 - 16.06.2021AraştırmacıKayısıda Soğuk Stresi Zararının Don Zararından Ayrıştırılması ve Bu Zararın Azaltılması İçin Alınacak Önlemler.15.01.2018 - 12.12.2019AraştırmacıMALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİZiraat Fakültesi Sağlıklı Meyve Fidanı Üretimi Altyapı Projesi28.12.2014 - 27.12.2015AraştırmacıİNÖNÜ ÜNİVERSİTESİBazı Macar İleri Patates Hatlarının Adaptasyon Yetenekleri İle Yüksek Sıcaklığa Toleranslarının Belirlenmesi ve Yüksek Sıcaklığa Toleranslı Yeni Patates Islah Hatlarının Geliştirilmesi15.04.2012 - 15.04.2015BursiyerİNÖNÜ ÜNİVERSİTESİOluşturulma16 Eylül 2019 18:02Görüntülenme492