İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
İlkan Ali OLGUNOĞLU
Doçent Doktor

Birim

  • Kâhta Meslek Yüksekokulu
  • Su Ürünleri

İletişim

Akademik Çalışmalar

Hakemlikler

  • Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Su Ürünleri
    2018
    Dergi
    Uluslararası
    İRAN
    İngilizce
    Iranian Journal of Fisheries Sciences
    1
  • Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Su Ürünleri
    2017
    Dergi
    Uluslararası
    İRAN
    İngilizce
    Iranian of Journal of Fisheries Sciences
    2
  • Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Su Ürünleri
    2017
    Dergi
    Uluslararası
    İSPANYA
    İngilizce
    Grasas y Aceites International of Fats and Oils
    1
  • Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Su Ürünleri
    2016
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    Advances in Research
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2016
    Dergi
    Uluslararası
    İNGİLTERE
    İngilizce
    CyTA – Journal of Food
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Çevre Bilimleri ve Mühendisliği
    2016
    Dergi
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
    1
  • Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Su Ürünleri
    Dergi
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Desalination and Water Treatment
    1
  • Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Su Ürünleri
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    Desalination and Water Treatment
    1
  • Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Su Ürünleri
    Dergi
    Uluslararası
    PAKİSTAN
    İngilizce
    PAKISTAN JOURNAL OF ZOOLOGY
    1
  • Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Su Ürünleri
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    JOURNAL OF APPLIED ANIMAL RESEARCH
    1
  • Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Su Ürünleri
    Dergi
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    İngilizce
    Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
    2
  • Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Su Ürünleri
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    Iranian Journal of Fisheries Sciences
    3

Editörlükler

  • Scholarly Journal of Agricultural Science
    2018
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    Scholarly Journals International
    Wasim Ahmad,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,AlDaraji Hazim Jabbar,John Joseph,Abdul Nasir Awan,Mostafa Kamel Ahmed,Muahammed Salem Akhtar,Noor Muahmmed,M Ashraful Kabir,Vahid Mahdavi,Jai Gopal,Qurban Ali,Ebrahim Azarpour,Afolayan Stephen Olaoye,Farhad Mirzaei,Saikat Kumar Basu

Kitaplar

  • Salmonella A Dangerous Foodborne Pathogen
    2012
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    İngilizce
    INTECH OPEN ACCES PUBLISHER
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ

Makaleler

  • Comparison of Fatty Acid Profile of Edible Tissues of Wild Terrestrial Snail (Helix lucorum L. 1758) Collected in Two Province (Adana and Sinop)
    .2018
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    2148-127X
    GÖÇER MUSTAFA,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • A study on fatty acid profile and some mineral contents of mantis shrimp (Erugosquilla massavensis Kossmann, 1880) from Northeastern Mediterranean Sea (Turkey).
    .2018
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    2147-9666
    GÖÇER MUSTAFA,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN
  • A Study on Fatty Acid Profile and Some Major Mineral Contentsof Sea Cucumber (Holothuria (platyperona) sanctori) fromMediterranean Sea (Turkey)
    .2018
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    224-6088
    GÖÇER MUSTAFA,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN
  • Review on Omega-3 (n-3) Fatty Acids in Fish and Seafood
    .2017
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    2225-093X
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Adıyaman’da GökkuĢağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) ÜretimindeMevcut Durum ve Geleceği
    .2018
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    2667-4092
    ARTAR ENGİN,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Balık İşleme Teknolojisinde Mekanizasyon
    .2017
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    2667-4092
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • The Amino Acid Composition of Blue Swimming Crab (Portunus Segnis, Forskal, 1775) from The North Eastern Mediterranean Sea of Turkey
    .2018
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    2148-127X
    ARTAR ENGİN,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Adıyaman İli Balık Avcılığı Durumu ve Avcılığı Yapılan Ekonomik Balık Türleri
    .2009
    Hakemli
    Ulusal
    Türkçe
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,ARTAR ENGİN,OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN,KORKMAZ SIRRI
  • Yenilebilir Kara Salyangozu Biyolojisi ve Yetiştiriciliği
    .2011
    Hakemsiz
    Ulusal
    Türkçe
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Dikenli Yılan Balığı Mastacembelus mastacembelus BANK SOLENDER 1794 NIN SICAK TÜTSÜLEME SONRASI AMİNOASİT VE ORGANOLEPTİK KALİTESİ
    .2012
    Hakemli
    Ulusal
    Türkçe
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Dikenli Yılan Balığı Mastacembelus mastacembelus BANK SOLENDER 1794 İLE AVRUPA YILAN BALIĞI Anguilla anguilla L 1758 NIN BESİNSEL KALİTESİNİN BELİRLENMESİ
    .2010
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    1306-3111
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN,ARTAR ENGİN
  • Determination of the fundamental nutritional components in fresh and hot smoked spiny eel Mastacembelus mastacembelus Bank and Solander 1794
    .2011
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    19922248
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Seasonal changes in biochemical composition and meat yield of Shabut Barbus grypus Heckel 1843
    .2011
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN,ARTAR ENGİN
  • Comparison of fatty acid and proximate compositions of the body and claw of male and female blue crabs Callinectes sapidus from different regions of the Mediterranean coast
    .2008
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    0963-7486
    KULEY ESMERAY,ÖZOĞUL FATİH,ÖZOĞUL YEŞİM,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Bacteriological and biochemical assessment of marinating cephalopods crustaceans and gastropoda during 24 weeks of storage
    .2008
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    0963-7486
    ÖZOĞUL YEŞİM,ÖZOĞUL FATİH,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,Kuley Esmeray
  • Yenilebilir Kara Salyangozu Helix lucorum Linneaus 1758 Etinin Amino Asit Kompozisyonu
    .2008
    Hakemli
    Ulusal
    Türkçe
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN
  • Fatty acid profile and mineral content of the wild snail Helix pomatia from the region of the south of the Turkey
    .2005
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    1438-2377
    ÖZOĞUL YEŞİM,ÖZOĞUL FATİH,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Dondurularak Depolanan 18C Sudak Sander luciopercaBogustkaya Naseka 1996 Filetolar ndaKimyasal ve Duyusal DeÛißimler
    .2002
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,POLAT ABDURRAHMAN,VAR ÖNGEL IŞIL
  • Seasonal Variation in Major Minerals Ca P K Mg and Proximate Composition in Flesh of Mesopotamian Catfish Silurus triostegus Heckel 1843 from Turkey
    .2014
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    2347565X
    OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,GÖÇER MUSTAFA
  • CHEMICAL SENSORY AND MICROBIOLOGICALASSESSMENT OF MARINATED ANCHOVY Engraulisengrasicholus L 1758 FILLETS STORED AT 1 1 C
    .2009
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,ÖZOĞUL FATİH,ÖZOĞUL YEŞİM,KULEY ESMERAY
  • Dondurulmuş Tereyağlı Salyangoz Helix lucorum Linnaeus 1758 Etinin Hazırlanması ve Besin Etiketi Analizleri
    .2009
    Hakemli
    Ulusal
    Türkçe
    1308-3961
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN
  • Effects of Blast Freezing and Glazing on Microbiological Changes ofSkinless and Skinned Tench Tinca tinca L 1758 Fillets During FrozenStorage 18 degrees C
    .2010
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Seasonal variation of trace elements in muscle tissues of twocommercially valuable freshwater fish species Silurus triostegus andBarbus grypus Heckel 1843 from Ataturk Dam Lake Turkey
    .2011
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Determination of Microbiological Contamination Sources of Blue Crabmeat Callinectes sapidus Rathbun 1896 During Pasteurization Process
    .2010
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Hamsi Engraulis encrasicolus Marinasyon Prosesinde Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktalarının Belirlenmes
    .2011
    Hakemli
    Ulusal
    Türkçe
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Dondurularak Depolanmış Sudak 18 C Sander Lucioperca Bogustkaya Naseka 1996 Filetolarında Mikrobiyolojik Değişimler
    .2009
    Hakemli
    Ulusal
    Türkçe
    1308-3961
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,VAR ÖNGEL IŞIL,POLAT ABDURRAHMAN
  • Determination of Color Characterization in some Economical Freshwater Species Barbus rajanorum mystaceus Barbus grypus Capoeta trutta and Carasobarbus luteus Fillets during Iced Storage for 24 days
    .2013
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Kahta nın Parlayan İncisi Şabut
    .2015
    Hakemsiz
    Ulusal
    Türkçe
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,BAYHAN YUSUF KENAN,OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN
  • Comparison of Heavy Metal Levels in Muscle and Gills of Four Benthic Fish Species from the Northeastern Mediterranean Sea
    .2015
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    1230-1485
    OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN,ARTAR ENGİN,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Heavy Metal Concentrations Cd Pb Cu Zn Fe in Giant Red Shrimp Aristaeomorpha foliacea Risso 1827 from the Mediterranean Sea
    .2015
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    1230-1485
    OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,BAYHAN YUSUF KENAN
  • Heavy Metal Contents in Blue Swimming Crab from the Northeastern Mediterranean Sea Mersin Bay Turkey
    .2016
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    1230-1485
    OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • The Fatty Acid Profiles in the Muscle Tissues of Four Benthic Fish Species from Northeastern Mediterranean Sea of Turkey
    .2016
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,ARTAR ENGİN
  • Major Mineral (P, K, Ca) Contents and Proximate Compositions of the Male and Female Blue Swimming Crab (Portunus segnis Forskal, 1775) from Northeastern Mediterranean Sea, Mersin Bay, Turkey
    .2017
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    2224-3208
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN
  • Comparison of the Color Properties of Farmed and Wild Gilthead Sea Bream Fillets (Sparus aurata) Stored in Ice for 14 Days
    .2017
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    2224-3208
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • COMPARISON OF FATTY ACID PROFILESOF MALE AND FEMALE GIANT RED SHRIMPS Aristaeomorpha foliacea RISSO 1827 OBTAINED FROM MEDITERRANEAN SEA
    .2015
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,ARTAR ENGİN,GÖÇER MUSTAFA
  • Seasonal Variation of The Fatty Acid Composition In The Muscle of Mesopotamian Catfish Silurus Triostegus Heckel 1843 From Atatürk Dam Lake Turkey Adiyaman
    .2013
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Concentrations of metal contaminants vitamin and mineral in waxedcaviar from Mugil cephalus L 1758
    .2011
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    1991-637X
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN
  • Comparison of fatty acid mineral and proximate composition of body and legs of edible frog Rana esculenta
    .2008
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    0963-7486
    ÖZOĞUL FATİH,ÖZOĞUL YEŞİM,OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,KULEY BOĞA ESMERAY
  • Dikenli Yılan Balığı Mastacembelus mastacembelus Bank Solender 1794 ile Avrupa Yılan Balığı Anguilla anguilla L 1758 nın Besinsel Kalitesinin Belirlenmesi
    .2012
    Hakemli
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ
  • Derili ve Derisiz Olarak Tuzda PişirilenŞabut Barbus grypus Heckel 1843 Üzerine Bir Ön Çalışma
    .2011
    Hakemli
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    1306-7648
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,İNCEYOL YAŞAR
  • Adıyaman İlinde Balık Eti Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
    .2014
    Hakemli
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    1306-7648
    OLGUNOĞLU İLKAN ALİ,BAYHAN YUSUF KENAN,OLGUNOĞLU MİNE PERÇİN,ARTAR ENGİN,UKAV İSMAİL

Oluşturulma27 Aralık 2012 12:19
Görüntülenme176