İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Mahir Serdar YILMAZ
Öğretim Görevlisi

Birim

  • Kâhta Meslek Yüksekokulu
  • Otel,Lokanta İkram Hiz.

İletişim

Akademik Çalışmalar

Bildiriler

  • BALIK PROTEİN TOZUNUN EKMEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
    17.04.2019 - 17.04.2019
    Özet bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) 6. Bilim, Kültür ve Sanat Sempozyumu
    YILMAZ MAHİR SERDAR
  • Diyet Lifi ve Tahıl Ürünlerinde Kullanımının Değerlendirilmesi
    17.04.2019 - 17.04.2019
    Özet bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) 6. Bilim, Kültür ve Sanat Sempozyumu
    YILMAZ MAHİR SERDAR

Makaleler

  • Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
    .2019
    Hakemli
    Ulusal
    Türkçe
    2667-4092
    YILMAZ MAHİR SERDAR,MERAL RACİYE
  • Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı
    Hakemli
    Ulusal
    Türkçe
    2667-4092
    YILMAZ MAHİR SERDAR

Oluşturulma03 Aralık 2016 16:45
Düzenlenme 15 Ekim 2019 11:06
Görüntülenme103