Doğum Tarihi: 24.12.1986
Doğum Yeri: ANKARA
Memleketi: BOLU/MENGEN
Telefon: 0542 821 44 28
E mail: metinozturk@adiyaman.edu.tr ,
EĞİTİM
- Mersin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları ABD Yüksek Lisans Programı
- Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Konaklama İşletmeciliği
- Karadeniz Teknik Üniversitesi Maçka MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği
- Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi
TECRÜBELER
- Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri, Aşçılık Bölümü- Öğretim Görevlisi
- IC Green Palace Hotel, Sous Chef.
- Yaşar Birleşik Pazarlama Dağ. A.Ş. PINAR SÜT AR-GE Ürün Tanıtım Ve Demo Şefi.
- Chef Art Akademi Özel Aşçılık Akademisi Eğitmen Chef.
- Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi Bölümü – Danışman Eğitmen Şef (Dünya Mutfakları-2 Dersi)
- Hilton Garden Inn Konya, Executive Chef.
- Pelops Otel Ankara Executive Chef.
- IC Green Palace Hotel, A la Carte mutfaklar Junior Sous Chef.
- Ela Quality Resort Hotel, Alakartlar Şefi.
- Hillside Su Otel, Balık , Sushi ,Dünya Mutfağı Alakartlar Şefi.
BECERİLER
- Bilgisayar
- MS Office,
- ETS Stok Yönetimi,
- Elektra POS
- Medallia,
- Hilton Worldwide Management System,
- Hilton Worldwide Lobby.
SERTİFİKALAR
- HACCP MANUEL (KRİTİK KONTROL NOKTALARI ANALİZİ) 2017
- AŞÇILIK HİJYEN BELGESİ 2015
- ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
- ISO 14001:2004 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ
- OHSAS 18001:2007 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
ÜYE OLUNAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
- Mengen Aşçılık Okulu Mezunları Derneği ( ASOMDER)