İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
  • Turizm Coğrafyası
    2025-2026
    3
    Önlisans
  • Menü Planlama
    2025-2026
    3
    Önlisans
  • İşletme Yönetimi
    2025-2026
    3
    Önlisans
  • Gastronomide Yeni Eğilimler
    2025-2026
    4
    Önlisans
  • Pastane Ürünleri
    2025-2026
    6
    Önlisans
  • Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık
    2024-2025
    4
    Önlisans
  • Dünya Mutfakları
    2024-2025
    8
    Önlisans
  • Pişirme Yöntemleri 2
    2024-2025
    6
    Önlisans
  • Gastronomide Yeni Eğilimler
    2024-2025
    4
    Önlisans
  • İşletme Yönetimi
    2024-2025
    3
    Önlisans
  • Pastane Ürünleri
    2024-2025
    6
    Önlisans
  • Pişirme Yöntemleri 1
    2024-2025
    6
    Önlisans
  • Pişirme Yöntemleri 1
    2023-2024
    6
    Önlisans
  • Pastane Ürünleri
    2023-2024
    6
    Önlisans
  • Pişirme Yöntemleri 2
    2023-2024
    6
    Önlisans
  • Dünya Mutfakları
    2023-2024
    8
    Önlisans
  • Pastane Ürünleri
    2022-2023
    6
    Önlisans
  • Pişirme Yöntemleri 1
    2022-2023
    6
    Önlisans
  • Unlu Mamuller ve Ekmek Yapımı
    2021-2022
    6
    Önlisans
  • Pişirme Yöntemleri 2
    2021-2022
    6
    Önlisans
  • Pastane Ürünleri
    2021-2022
    6
    Önlisans
  • Pişirme Yöntemleri 1
    2021-2022
    6
    Önlisans
  • Unlu Mamuller ve Ekmek Yapımı
    2020-2021
    6
    Önlisans
  • Pişirme Yöntemleri 2
    2020-2021
    6
    Önlisans
  • Pastane Ürünleri
    2020-2021
    6
    Önlisans
  • Pişirme Yöntemleri 1
    2020-2021
    6
    Önlisans
  • Osmanlı Mutfağı
    2019-2020
    6
    Önlisans
  • Pişirme Yöntemleri 2
    2019-2020
    6
    Önlisans
  • Soğuk Mutfak
    2019-2020
    6
    Önlisans
  • Pişirme Yöntemleri 1
    2019-2020
    6
    Önlisans
  • İletişim
    2018-2019
    4
    Önlisans
  • Pişirme yöntemleri - 2
    2018-2019
    6
    Önlisans
  • Dünya Mutfakları
    2018-2019
    8
    Önlisans
Oluşturulma13 Mart 2020 05:29
Görüntülenme212