İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Çiğdem SABBAĞ
Doçent Doktor

Birim

  • Turizm Fakültesi
  • Turizm İşletmeciliği

İletişim

  • 2760

Akademik Çalışmalar

Bildiri (Uluslararası)

  • Yeşilyurt, H., Yeşilyurt, C., Sabbağ, Ç., Okat, Ç. 2017. Assessing the Adıyaman Vintage (Kerge) Festivities in the Context of Gastronomy Tourism, 3. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi,
    12-06-2019
    İzmir
  • Ukav, İ. Çelik, A., Sabbağ, Ç., 2018. Adıyaman Kırsalında Tarımsal Üretim ve Gıda Güvenliği Farkındalığı, 1. Uluslararası Gap Tarım ve Hayvancılık Kongresi Bildiri Özet Kitabı
    12-06-2019
    Şanlıurfa
  • Sabbağ, Ç. ve Çorbacı, A. 2012. Adıyaman’ın Kültürel ve Doğal Zenginlikleri: Yeni Gelir Kaynağı Fırsatlarının Yaratılması. I. Uluslararası Kommagene Kültür, Sanat ve Turizm Sempozyumu.
    12-06-2019
    Adıyaman
  • Sabbağ, Ç. 2012. Tüketicilerin besin etiketi verilerini okuma ve algılama düzeyleri. Ist International Congress of Family and Consumer Sciences, 7-10 Kasım 2012.
    12-06-2019
    Antalya
  • Sabbağ, Ç. 2016. Halk Kültüründeki Değişimin Aile Ekonomisine Etkisi ve Fırsatlar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Trakya Üniversitesi, Motif Vakfı İşbirliğinde Halk Kültüründe Aile Uluslararası Sempozyumu
    12-06-2019
    Edirne

Kitap

  • Özgür, Ö., Sabbağ, Ç. 2014. Kırsal Alanda Yaşlılık: Adıyaman Samsat Örneği, Sabev Yayınları, s. 186, Ankara.
    12-06-2019
    ANKARA
  • Sabbag, Ç., Sürücüoğlu, M.S., Özçelik, A.O. and Akan, L.S. 2006. “A research on nutrition knowledge of elementary school teachers: A Sample of Turkey” Research on Education, (Ed. M.S. Giannakaki, G.T. Papanikos, Y. Pozios and J.K. Richards). Athens Institute for Education and Research. pp. 441-452,
    12-06-2019
    Athens
Oluşturulma04 Aralık 2016 11:10
Düzenlenme 06 Temmuz 2019 16:27
Görüntülenme264