- İşletme Yönetimi2023-20243ÖnlisansGastronomide Yeni Eğilimler2023-20244ÖnlisansMutfak Kalite Yönetimi2023-20246ÖnlisansBeslenme İlkeleri ve Menü Planlama2022-20233ÖnlisansZiyafet Mutfağı2022-20236ÖnlisansGastronomide Yeni Eğilimler2022-20234ÖnlisansMutfak Kalite Yönetimi2022-20236ÖnlisansBeslenme İlkeleri ve Menü Planlama2021-20223ÖnlisansZiyafet Mutfağı2021-20226ÖnlisansGastronomide Yeni Eğilimler2021-20224ÖnlisansMutfak Kalite Yönetimi2021-20226ÖnlisansBeslenme İlkeleri ve Menü Planlama2020-20213ÖnlisansZiyafet Mutfağı2020-20216ÖnlisansGastronomide Yeni Eğilimler2020-20214ÖnlisansMutfak Kalite Yönetimi2020-20216ÖnlisansBeslenme İlkeleri ve Menü Planlama2019-20203ÖnlisansZiyafet Mutfağı2019-20206ÖnlisansYöresel Mutfaklar2019-20206ÖnlisansMutfak Kalite Yönetimi2019-20206Önlisansİletişim2018-20192ÖnlisansMutfak Organizasyonu2018-20194ÖnlisansZiyafet Mutfağı2018-20196ÖnlisansSoğuk Mutfak2018-20194ÖnlisansTürk Mutfağı2018-20196ÖnlisansMutfak Kalite Yönetimi2018-20196ÖnlisansOluşturulma13 Temmuz 2018 14:02Görüntülenme171