Bildiriler
- THE EFFECT OF ONION SKIN POWDER ON THE PHYSICAL, CHEMICAL, COLOR AND SENSORY PROPERTIES OF BEEF PATTIES24.04.2019 - 24.04.2019Tam metin bildiriUluslararasıİngilizceInternational Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences ConferenceKURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE,CELLATOĞULLARI TUBAThe Effect of Onion Skin Powder on the Physical, Chemical, Color and Sensory Properties of Beef Patties24.04.2019 - 24.04.2019Tam metin bildiriUluslararasıİngilizceInternational Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference (AGANFOS®2019)KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE,CELLATOĞULLARI TUBASIĞIR ETİNİN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ÖĞÜTÜLMÜŞ BEZELYE VE pH’NIN ETKİSİ26.10.2017 - 26.10.2017Özet bildiriUlusalTürkçeİç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda KongresiKURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDEhttp://www.targid.org/The Effect of Onion Skin Powder on the Quality of Raw and Cooked Chicken Meat Patties23.08.2017 - 23.08.2017Tam metin bildiriUluslararasıİngilizceIV. International Multidisciplinary Congress of Eurasia (IMCOFE)KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDEAdıyaman yöresinde geleneksel kavurma üretimi10.01.2012 - 10.01.2012Tam metin bildiriUlusalTürkçeIII. Geleneksel Gıdalar SempozyumuKURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMANAdıyaman ve çevresinde geleneksel olarak üretilen kavurmaların bazı özelliklerinin belirlenmesi10.01.2012 - 10.01.2012PosterUlusalTürkçeIII. Geleneksel Gıdalar SempozyumuKILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜEt ve fermente et ürünlerinde biyojen aminler21.01.2008 - 21.01.2008PosterUlusalTürkçeTürkiye 10.Gıda KongresiKURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERYenebilir kaplamalarla gıda üretiminde çay Camellia sinensis kateşinlerinin antioksidan olarak kullanım olanakları21.01.2008 - 21.01.2008PosterUlusalTürkçeTürkiye 10.Gıda KongresiKILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜYenilebilir Kaplamalarla Gıda Üretiminde Çay Camellia sinensis Kateşinlerinin Antioksidan Olarak Kullanım Olanakları21.05.2008 - 21.05.2008PosterUlusalTürkçeTürkiye 10. Gıda KongresiKURT ŞÜKRÜEt Ürünlerinin özelliklerinin geliştirilmesinde süt ürünlerinin rolü02.10.2003 - 02.10.2003PosterUlusalTürkçe3.Gıda Mühendisliği KongresiKURT ŞÜKRÜ, ZORBA ÖMEREt ürünlerinde bitkisel yağların kullanımı02.10.2003 - 02.10.2003PosterUlusalTürkçe3.Gıda Mühendisliği KongresiZORBA ÖMER, KURT ŞÜKRÜBaharatlar ve et teknolojisinde kullanımı22.05.2002 - 22.05.2002PosterUlusalTürkçeTürkiye 7. Gıda KongresiGENÇCELEP HÜSEYİN, ZORBA ÖMER, KURT ŞÜKRÜYağı azaltılmış et ürünlerinin geliştirilmesinde yağ ikame maddelerinin rolü24.10.2001 - 24.10.2001PosterUlusalTürkçeGap II. Tarım KongresiKURT ŞÜKRÜ, ZORBA ÖMER, GENÇCELEP HÜSEYİNÇiğ köftenin bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerinde ikame maddelerinin etkisi24.10.2001 - 24.10.2001Tam metin bildiriUlusalTürkçeGap II. Tarım KongresiGENÇCELEP HÜSEYİN, KURT ŞÜKRÜ, ZORBA ÖMERÇiğ köftenin bazı duyusal özellikleri üzerinde ikame maddelerinin etkisi-PosterUlusalTürkçeGap II. Tarım KongresiGENÇCELEP HÜSEYİN, KURT ŞÜKRÜ, ZORBA ÖMER
Hakemlikler
- Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2017DergiUluslararasıİngilizceJOURNAL OF FOOD SAFETY4Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2018DergiUluslararasıİngilizceJournal of Food Safety1Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2017DergiUluslararasıİngilizceInternational Journal of Food Properties1Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2017DergiUluslararasıİngilizceDrying Technology1Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2017DergiUluslararasıİngilizceEuropean Food Research and Technology1Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2017DergiUluslararasıİngilizceJOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE1Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2017DergiUluslararasıİngilizceJOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION1Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2017DergiUluslararasıİngilizceNutrition and Food Science1Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2017DergiUluslararasıTÜRKİYEİngilizceTurkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology1Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2016DergiUluslararasıİngilizceJournal of Food Processing and Preservation3Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2016DergiUluslararasıİngilizceJournal of the Science of Food and Agriculture2Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2016DergiUluslararasıİngilizcejournal of food science and technology1Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2016DergiUluslararasıİngilizceJOURNAL OF FOOD SAFETY2
Kitaplar
- INTERNATIONAL RESEARCH AND EVALUATIONS IN THE FIELD OF ENGINEERING2024Bilimsel KitapUluslararasıİngilizceSerüven YayıneviKURT ŞÜKRÜ,ZENGİN FATMA
Makaleler
- Effects of olive leaf extract on the oxidation stability and microbiological quality of dry fermented sausage (sucuk)1.2017HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceCarpathian Journal of Food Science and Technology2066-6845KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDEhttp://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/index.htmlThe effects of onion skin powder on the quality of cooked chicken meat patties during refrigerated storage12.2019HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceACTA ALIMENTARIA0139-3006KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE,AKKOÇ AYŞEBakteriyosinler ve gıdalarda kullanım olanakları1.2005HakemliDerleme MakaleUlusalİngilizceYüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi2149-3359KURT ŞÜKRÜ,EREN ÖMERSome Nutritional and Meat Yield Values of Shibot (Tor Grypus) Caught in Atatürk Dam Lake12.2024HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceADYUTAYAM2667-4092KURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMANhttps://dergipark.org.tr/tr/pub/adyutayam/issue/88913/1558504Adıyaman’da Satışa Sunulan Çiğköftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi12.2019HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeADYÜTAYAM2667-4092KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE,FENER MÜGEEmulsion properties of beef as affected by ph and ionic strength of pea solution1.2017HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceCARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY2066-6845KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDEhttp://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/index.htmlModel system evaluation of the effects of pea and pH on the emulsion properties of beef1.2018HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceSouth African Journal of Animal Science0375-1589KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDEEffects of Flaxseed and pH on the Emulsion Properties of Beef by Using a Model System2.2018HakemliÖzgün MakaleUlusalİngilizceTurkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology2148-127XKURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDEhttp://www.agrifoodscience.com/index.php/TURJAF/article/view/1293The effects of sausage casing with potassium sorbate on colour, microbiological properties and formation of biogenic amines of dry fermented sausage (sucuk)1.2019HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceCARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY2066-6845KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDEGeleneksel Olarak Üretilen Adıyaman Peynirinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi2.2019HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeADYÜTAYAM2667-4092CEYLAN HURİYE GÖZDE,DEMİR TUBA,KURT ŞÜKRÜTransglutaminazların bazı gıdaların özellikleri üzerindeki etkileri1.2004HakemliDerleme MakaleUlusalTürkçeBilimsel Gıda.KURT ŞÜKRÜ, EREN ÖMERKesim Sonrası Sığır Etinde Meydana Gelen Biyokimyasal Değişimler3.2005HakemliDerleme MakaleUlusalTürkçeGIDA1300-3070KURT ŞÜKRÜ, KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN, EREN ÖMERThe Effects of Plant Fibers on Improving the Properties of Meat Emulsion1.2020HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJournal of the Hellenic Veterinary Medical Society17922720KURT ŞÜKRÜ, CEYLAN HURİYE GÖZDEKitin (Chitin), Kitosan (Chitosan) ve Türevlerinin Gıdalarda Kullanım Olanakları11.2005HakemliDerleme MakaleUlusalTürkçeGIDA1300-3070KURT ŞÜKRÜ, EREN ÖMERAdıyaman’da Satışa Sunulan Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi12.2019HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeADYÜTAYAM2667-4092KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE,FENER MÜGEGeleneksel Olarak Üretilen Adıyaman Peynirinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi.2019HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeADYÜTAYAM2667-4092CEYLAN HURİYE GÖZDE,KURT ŞÜKRÜ,DEMİR TUBATHE EFFECTS OF SAUSAGE CASING WITH POTASSIUM SORBATE ON COLOUR, MICROBIOLOGICAL PROPERTIES AND FORMATION OF BIOGENIC AMINES OF DRY FERMENTED SAUSAGE (SUCUK).2019HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceCARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY2066-6845KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDEYüksek basınç uygulamalarının et ve et ürünleri kalitesi üzerine etkisi.2005HakemliDerleme MakaleUlusalİngilizceYüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi2149-3359EREN ÖMER,KURT ŞÜKRÜThe Effects of Grape Seed Flour on the Quality of Turkish Dry Fermented Sausage Sucuk during Ripening and Refrigerated Storage6.2016HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceKorean Journal for Food Science of Animal Resources1225-8563KURT ŞÜKRÜhttp://koreascience.or.kr/journal/view.jsp?kj=CSSPBQpy=2016vnc=v36n3sp=300Effects of inulin, carrot, and cellulose fibres on the properties of raw and fried chicken meatballs.2.2018HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceSOUTH AFRICAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE0375-1589KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜThe effects of red pepper seed flour on the some quality characteristics of deep fat fried chicken meatballs.2016HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceAdvances in Food SciencesKILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜInvestigation of the Potential Usage of Pomegranate Seed Flour in the Beef Patties7.2017HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeAdıyaman University Journal of ScienceKURT ŞÜKRÜThe effects of grape seed flour on the raw and cooked beef patties quality1.2015HakemliÖzgün MakaleUluslararasıLİTVANYAİngilizceVeterinarija ir Zootechnika1392-2130KURT ŞÜKRÜhttp://vetzoo.lsmuni.lt/data/vols/2015/69/pdf/kurt.pdfEffect of Ripening Period Nitrite Level and Heat Treatment on the Chemical Characteristics of Turkish Dry Fermented Sausage Sucuk8.2010HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceAsian-Australasian Journal of Animal Sciences1011-2367KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://ajas.info/journal/view.php?doi=10.5713/ajas.2010.90565The Microbiological Quality of Turkish Dry Fermented Sausage Sucuk as Affected by Ripening Period Nitrite Level and Heat Treatment1.2010HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceFood Science and Technology Research1344-6606KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://joi.jlc.jst.go.jp/JST.JSTAGE/fstr/16.191?from=CrossRefEMULSION CHARACTERISTICS OF BEEF AND SHEEP OFFAL4.2007HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJournal of Muscle Foods1046-0756KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://doi.wiley.com/10.1111/j.1745-4573.2007.00072.xThe effects of different levels of non fat dry milk and whey powder on emulsion capacity and stability of beef turkey and chicken meats5.2005HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceInternational Journal of Food Science and Technology0950-5423KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://doi.wiley.com/10.1111/j.1365-2621.2005.00949.xTransglutaminaz ve proteinlerin modifikasyonunda kullanımı1.2004HakemliÖzgün MakaleUlusalTÜRKİYETürkçeGıdaKURT ŞÜKRÜ, ZORBA ÖMERThe effects of different levels of skim milk powder and whey powder on apparent yield stress and density of different meat emulsions1.2005HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceFood Hydrocolloids0268005XZORBA ÖMER,KURT ŞÜKRÜ,GENÇCELEP HÜSEYİNhttp://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0268005X04000645Optimization of emulsion characteristics of beef chicken and turkey meat mixtures in model system using mixture design8.2006HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceMeat Science03091740ZORBA ÖMER,KURT ŞÜKRÜhttp://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0309174006000714The effects of different plant oils on some emulsion properties of beef chicken and turkey meats2.2008HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceInternational Journal of Food Science & Technology09505423KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://doi.wiley.com/10.1111/j.1365-2621.2006.01423.xThe effects of ripening period nitrite level and heat treatment on biogenic amine formation of sucuk A Turkish dry fermented sausage6.2009HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceMeat Science03091740KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0309174009000199Response surface optimization of pH and ionic strength for emulsion characteristics of egg yolk11.2009HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizcePoultry Science0032-5791KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://ps.oxfordjournals.org/cgi/doi/10.3382/ps.2008-00567Effects of chickpea Cicer arietinum flour on quality of deep fat fried chicken nuggets.2010HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJournal of Food Agriculture & EnvironmentKILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜEffects of nisin and nitrite on some of the chemical characteristics of sucuk a dry fermented Turkish sausage.2010HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceAsian Journal of ChemistryKURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERBiogenic amine formation in Turkish dry fermented sausage sucuk as affected by nisin and nitrite12.2010HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJournal of the Science of Food and Agriculture00225142KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://doi.wiley.com/10.1002/jsfa.4138Effects of pH and chitosan on beef emulsion properties1.2010HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceInternational Journal of Food Science & Technology09505423KURT ŞÜKRÜhttp://doi.wiley.com/10.1111/j.1365-2621.2009.02113.xThe Sensory Quality of Pearl Mullet Chalcalburnus tarichi Fillets Coated With Different Coating Materials1.2010HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTÜRKİYEİngilizceTurkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences1303-2712KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜhttp://www.trjfas.org/pdf/issue_10_04/0405.pdfPerformance optimization of soy and whey protein isolates as coating materials on chicken meat12.2010HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizcePoultry Science0032-5791KURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMANhttp://ps.oxfordjournals.org/cgi/doi/10.3382/ps.2009-00426Mixture optimization of beef turkey and chicken meat for some of the physical chemical and sensory properties of meat patties7.2011HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizcePoultry Science0032-5791KURT ŞÜKRÜ, KILINÇÇEKER OSMANhttp://ps.fass.org/cgi/doi/10.3382/ps.2010-01306Modelling with Response Surface Methodology of the Effects of Egg Yolk Egg White and Sodium Carbonate on Some of the Physical Chemical and Sensory Properties of Beef Patties1.2011HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceInternational Journal of Food Engineering1556-3758PARLAK ÖZGÜR, ZORBA ÖMER, KURT ŞÜKRÜhttp://www.degruyter.com/view/j/ijfe.2011.7.2/ijfe.2011.7.2.2004/ijfe.2011.7.2.2004.xmlProximate Composition of Dry Fermented Turkish Sausage Sucuk as Affected by Ripening Period Nitrite Level and Heat Treatment1.2011HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceInternational Journal of Food Engineering1556-3758KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://www.degruyter.com/view/j/ijfe.2011.7.1/ijfe.2011.7.1.1940/ijfe.2011.7.1.1940.xmlThe effects of lentil and chickpea flours as the breading materials on some properties of chicken meatballs during frozen storage1.2015HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJournal of Food Science and Technology0022-1155KILINÇÇEKER OSMAN,FATMA HEPSAĞ,KURT ŞÜKRÜhttp://link.springer.com/10.1007/s13197-013-1019-6Modelling with response surface methodology of the effects of egg yolk egg white and sodium carbonate on some textural properties of beef patties4.2014HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJournal of Food Science and Technology0022-1155ÖZGÜR PARLAK,ZORBA ÖMER,KURT ŞÜKRÜhttp://link.springer.com/10.1007/s13197-011-0552-4Response Surface Evaluation of the Sensory Quality of Turkish Dry Fermented Sausage sucuk as Affected by Ripening Period Nitrite Level and Heat Treatment1.2012HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceInternational Journal of Food Engineering1556-3758KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://www.degruyter.com/view/j/ijfe.2012.8.issue-4/1556-3758.2618/1556-3758.2618.xmlThe effects of cereal and legume flours on the quality characteristics of beef patties.2012HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTÜRKİYEİngilizceKafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi1300-6045KURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMANModel sistemde farklı tür etlerine yağsız süttozu ve peyniraltı suyu tozu ilavesinin süspansiyon ve emülsiyon pH sı ve protein konsantrasyonu üzerine etkileri1.2004HakemliÖzgün MakaleUlusalTÜRKİYETürkçeGıdaKURT ŞÜKRÜ, ZORBA ÖMER
Atıflar
- The Microbiological Quality of Turkish Dry Fermented Sausage Sucuk as Affected by Ripening Period Nitrite Level and Heat TreatmentMAKALE.752017-01-04 21:26:35The Microbiological Quality of Turkish Dry Fermented Sausage Sucuk as Affected by Ripening Period Nitrite Level and Heat TreatmentUluslararasıİngilizceFood Science and Technology Research1344-6606KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://joi.jlc.jst.go.jp/JST.JSTAGE/fstr/16.191?from=CrossRefEMULSION CHARACTERISTICS OF BEEF AND SHEEP OFFALMAKALE.752017-01-04 21:25:31EMULSION CHARACTERISTICS OF BEEF AND SHEEP OFFALUluslararasıİngilizceJournal of Muscle Foods1046-0756KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://doi.wiley.com/10.1111/j.1745-4573.2007.00072.xOptimization of emulsion characteristics of beef chicken and turkey meat mixtures in model system using mixture designMAKALE2.252017-01-04 21:23:18Optimization of emulsion characteristics of beef chicken and turkey meat mixtures in model system using mixture designUluslararasıİngilizceMeat Science03091740ZORBA ÖMER,KURT ŞÜKRÜhttp://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0309174006000714The effects of different levels of skim milk powder and whey powder on apparent yield stress and density of different meat emulsionsMAKALE12017-01-04 21:23:45The effects of different levels of skim milk powder and whey powder on apparent yield stress and density of different meat emulsionsUluslararasıİngilizceFood Hydrocolloids0268005XZORBA ÖMER,KURT ŞÜKRÜ,GENÇCELEP HÜSEYİNhttp://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0268005X04000645The effects of ripening period nitrite level and heat treatment on biogenic amine formation of sucuk A Turkish dry fermented sausageMAKALE.752017-01-04 21:22:48The effects of ripening period nitrite level and heat treatment on biogenic amine formation of sucuk A Turkish dry fermented sausageUluslararasıİngilizceMeat Science03091740KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0309174009000199Response surface optimization of pH and ionic strength for emulsion characteristics of egg yolkMAKALE2017-01-04 21:21:56Response surface optimization of pH and ionic strength for emulsion characteristics of egg yolkUluslararasıİngilizcePoultry Science0032-5791KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://ps.oxfordjournals.org/cgi/doi/10.3382/ps.2008-00567The effects of different levels of non fat dry milk and whey powder on emulsion capacity and stability of beef turkey and chicken meatsMAKALE2017-01-04 21:24:39The effects of different levels of non fat dry milk and whey powder on emulsion capacity and stability of beef turkey and chicken meatsUluslararasıİngilizceInternational Journal of Food Science and Technology0950-5423KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://doi.wiley.com/10.1111/j.1365-2621.2005.00949.xThe effects of different plant oils on some emulsion properties of beef chicken and turkey meatsMAKALE.752017-01-04 21:23:02The effects of different plant oils on some emulsion properties of beef chicken and turkey meatsUluslararasıİngilizceInternational Journal of Food Science & Technology09505423KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMERhttp://doi.wiley.com/10.1111/j.1365-2621.2006.01423.x
Oluşturulma09 Aralık 2012 17:36Görüntülenme684