İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi

Bildiriler

  • THE EFFECT OF ONION SKIN POWDER ON THE PHYSICAL, CHEMICAL, COLOR AND SENSORY PROPERTIES OF BEEF PATTIES
    24.04.2019 - 24.04.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE,CELLATOĞULLARI TUBA
  • The Effect of Onion Skin Powder on the Physical, Chemical, Color and Sensory Properties of Beef Patties
    24.04.2019 - 24.04.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference (AGANFOS®2019)
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE,CELLATOĞULLARI TUBA
  • SIĞIR ETİNİN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ÖĞÜTÜLMÜŞ BEZELYE VE pH’NIN ETKİSİ
    26.10.2017 - 26.10.2017
    Özet bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • The Effect of Onion Skin Powder on the Quality of Raw and Cooked Chicken Meat Patties
    23.08.2017 - 23.08.2017
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    IV. International Multidisciplinary Congress of Eurasia (IMCOFE)
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • Adıyaman yöresinde geleneksel kavurma üretimi
    10.01.2012 - 10.01.2012
    Tam metin bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
    KURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Adıyaman ve çevresinde geleneksel olarak üretilen kavurmaların bazı özelliklerinin belirlenmesi
    10.01.2012 - 10.01.2012
    Poster
    Ulusal
    Türkçe
    III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • Et ve fermente et ürünlerinde biyojen aminler
    21.01.2008 - 21.01.2008
    Poster
    Ulusal
    Türkçe
    Türkiye 10.Gıda Kongresi
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • Yenebilir kaplamalarla gıda üretiminde çay Camellia sinensis kateşinlerinin antioksidan olarak kullanım olanakları
    21.01.2008 - 21.01.2008
    Poster
    Ulusal
    Türkçe
    Türkiye 10.Gıda Kongresi
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • Yenilebilir Kaplamalarla Gıda Üretiminde Çay Camellia sinensis Kateşinlerinin Antioksidan Olarak Kullanım Olanakları
    21.05.2008 - 21.05.2008
    Poster
    Ulusal
    Türkçe
    Türkiye 10. Gıda Kongresi
    KURT ŞÜKRÜ
  • Et Ürünlerinin özelliklerinin geliştirilmesinde süt ürünlerinin rolü
    02.10.2003 - 02.10.2003
    Poster
    Ulusal
    Türkçe
    3.Gıda Mühendisliği Kongresi
    KURT ŞÜKRÜ, ZORBA ÖMER
  • Et ürünlerinde bitkisel yağların kullanımı
    02.10.2003 - 02.10.2003
    Poster
    Ulusal
    Türkçe
    3.Gıda Mühendisliği Kongresi
    ZORBA ÖMER, KURT ŞÜKRÜ
  • Baharatlar ve et teknolojisinde kullanımı
    22.05.2002 - 22.05.2002
    Poster
    Ulusal
    Türkçe
    Türkiye 7. Gıda Kongresi
    GENÇCELEP HÜSEYİN, ZORBA ÖMER, KURT ŞÜKRÜ
  • Yağı azaltılmış et ürünlerinin geliştirilmesinde yağ ikame maddelerinin rolü
    24.10.2001 - 24.10.2001
    Poster
    Ulusal
    Türkçe
    Gap II. Tarım Kongresi
    KURT ŞÜKRÜ, ZORBA ÖMER, GENÇCELEP HÜSEYİN
  • Çiğ köftenin bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerinde ikame maddelerinin etkisi
    24.10.2001 - 24.10.2001
    Tam metin bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    Gap II. Tarım Kongresi
    GENÇCELEP HÜSEYİN, KURT ŞÜKRÜ, ZORBA ÖMER
  • Çiğ köftenin bazı duyusal özellikleri üzerinde ikame maddelerinin etkisi
    -
    Poster
    Ulusal
    Türkçe
    Gap II. Tarım Kongresi
    GENÇCELEP HÜSEYİN, KURT ŞÜKRÜ, ZORBA ÖMER

Hakemlikler

  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2017
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    JOURNAL OF FOOD SAFETY
    4
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2018
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Food Safety
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2017
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    International Journal of Food Properties
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2017
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    Drying Technology
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2017
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    European Food Research and Technology
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2017
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2017
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2017
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    Nutrition and Food Science
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2017
    Dergi
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    İngilizce
    Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2016
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Food Processing and Preservation
    3
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2016
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of the Science of Food and Agriculture
    2
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2016
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    journal of food science and technology
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2016
    Dergi
    Uluslararası
    İngilizce
    JOURNAL OF FOOD SAFETY
    2

Kitaplar

  • INTERNATIONAL RESEARCH AND EVALUATIONS IN THE FIELD OF ENGINEERING
    2024
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    İngilizce
    Serüven Yayınevi
    KURT ŞÜKRÜ,ZENGİN FATMA

Makaleler

  • Effects of olive leaf extract on the oxidation stability and microbiological quality of dry fermented sausage (sucuk)
    1.2017
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Carpathian Journal of Food Science and Technology
    2066-6845
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • The effects of onion skin powder on the quality of cooked chicken meat patties during refrigerated storage
    12.2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    ACTA ALIMENTARIA
    0139-3006
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE,AKKOÇ AYŞE
  • Bakteriyosinler ve gıdalarda kullanım olanakları
    1.2005
    Hakemli
    Derleme Makale
    Ulusal
    İngilizce
    Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
    2149-3359
    KURT ŞÜKRÜ,EREN ÖMER
  • Some Nutritional and Meat Yield Values of Shibot (Tor Grypus) Caught in Atatürk Dam Lake
    12.2024
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    ADYUTAYAM
    2667-4092
    KURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Adıyaman’da Satışa Sunulan Çiğköftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi
    12.2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    ADYÜTAYAM
    2667-4092
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE,FENER MÜGE
  • Emulsion properties of beef as affected by ph and ionic strength of pea solution
    1.2017
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
    2066-6845
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • Model system evaluation of the effects of pea and pH on the emulsion properties of beef
    1.2018
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    South African Journal of Animal Science
    0375-1589
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • Effects of Flaxseed and pH on the Emulsion Properties of Beef by Using a Model System
    2.2018
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    İngilizce
    Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
    2148-127X
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • The effects of sausage casing with potassium sorbate on colour, microbiological properties and formation of biogenic amines of dry fermented sausage (sucuk)
    1.2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
    2066-6845
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • Geleneksel Olarak Üretilen Adıyaman Peynirinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
    2.2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    ADYÜTAYAM
    2667-4092
    CEYLAN HURİYE GÖZDE,DEMİR TUBA,KURT ŞÜKRÜ
  • Transglutaminazların bazı gıdaların özellikleri üzerindeki etkileri
    1.2004
    Hakemli
    Derleme Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Bilimsel Gıda
    .
    KURT ŞÜKRÜ, EREN ÖMER
  • Kesim Sonrası Sığır Etinde Meydana Gelen Biyokimyasal Değişimler
    3.2005
    Hakemli
    Derleme Makale
    Ulusal
    Türkçe
    GIDA
    1300-3070
    KURT ŞÜKRÜ, KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN, EREN ÖMER
  • The Effects of Plant Fibers on Improving the Properties of Meat Emulsion
    1.2020
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
    17922720
    KURT ŞÜKRÜ, CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • Kitin (Chitin), Kitosan (Chitosan) ve Türevlerinin Gıdalarda Kullanım Olanakları
    11.2005
    Hakemli
    Derleme Makale
    Ulusal
    Türkçe
    GIDA
    1300-3070
    KURT ŞÜKRÜ, EREN ÖMER
  • Adıyaman’da Satışa Sunulan Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi
    12.2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    ADYÜTAYAM
    2667-4092
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE,FENER MÜGE
  • Geleneksel Olarak Üretilen Adıyaman Peynirinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
    .2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    ADYÜTAYAM
    2667-4092
    CEYLAN HURİYE GÖZDE,KURT ŞÜKRÜ,DEMİR TUBA
  • THE EFFECTS OF SAUSAGE CASING WITH POTASSIUM SORBATE ON COLOUR, MICROBIOLOGICAL PROPERTIES AND FORMATION OF BIOGENIC AMINES OF DRY FERMENTED SAUSAGE (SUCUK)
    .2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
    2066-6845
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • Yüksek basınç uygulamalarının et ve et ürünleri kalitesi üzerine etkisi
    .2005
    Hakemli
    Derleme Makale
    Ulusal
    İngilizce
    Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
    2149-3359
    EREN ÖMER,KURT ŞÜKRÜ
  • The Effects of Grape Seed Flour on the Quality of Turkish Dry Fermented Sausage Sucuk during Ripening and Refrigerated Storage
    6.2016
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Korean Journal for Food Science of Animal Resources
    1225-8563
    KURT ŞÜKRÜ
  • Effects of inulin, carrot, and cellulose fibres on the properties of raw and fried chicken meatballs.
    2.2018
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE
    0375-1589
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • The effects of red pepper seed flour on the some quality characteristics of deep fat fried chicken meatballs
    .2016
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Advances in Food Sciences
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • Investigation of the Potential Usage of Pomegranate Seed Flour in the Beef Patties
    7.2017
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Adıyaman University Journal of Science
    KURT ŞÜKRÜ
  • The effects of grape seed flour on the raw and cooked beef patties quality
    1.2015
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    LİTVANYA
    İngilizce
    Veterinarija ir Zootechnika
    1392-2130
    KURT ŞÜKRÜ
  • Effect of Ripening Period Nitrite Level and Heat Treatment on the Chemical Characteristics of Turkish Dry Fermented Sausage Sucuk
    8.2010
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Asian-Australasian Journal of Animal Sciences
    1011-2367
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • The Microbiological Quality of Turkish Dry Fermented Sausage Sucuk as Affected by Ripening Period Nitrite Level and Heat Treatment
    1.2010
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Food Science and Technology Research
    1344-6606
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • EMULSION CHARACTERISTICS OF BEEF AND SHEEP OFFAL
    4.2007
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Muscle Foods
    1046-0756
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • The effects of different levels of non fat dry milk and whey powder on emulsion capacity and stability of beef turkey and chicken meats
    5.2005
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    International Journal of Food Science and Technology
    0950-5423
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • Transglutaminaz ve proteinlerin modifikasyonunda kullanımı
    1.2004
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Gıda
    KURT ŞÜKRÜ, ZORBA ÖMER
  • The effects of different levels of skim milk powder and whey powder on apparent yield stress and density of different meat emulsions
    1.2005
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Food Hydrocolloids
    0268005X
    ZORBA ÖMER,KURT ŞÜKRÜ,GENÇCELEP HÜSEYİN
  • Optimization of emulsion characteristics of beef chicken and turkey meat mixtures in model system using mixture design
    8.2006
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Meat Science
    03091740
    ZORBA ÖMER,KURT ŞÜKRÜ
  • The effects of different plant oils on some emulsion properties of beef chicken and turkey meats
    2.2008
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    International Journal of Food Science & Technology
    09505423
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • The effects of ripening period nitrite level and heat treatment on biogenic amine formation of sucuk A Turkish dry fermented sausage
    6.2009
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Meat Science
    03091740
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • Response surface optimization of pH and ionic strength for emulsion characteristics of egg yolk
    11.2009
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Poultry Science
    0032-5791
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • Effects of chickpea Cicer arietinum flour on quality of deep fat fried chicken nuggets
    .2010
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Food Agriculture & Environment
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • Effects of nisin and nitrite on some of the chemical characteristics of sucuk a dry fermented Turkish sausage
    .2010
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Asian Journal of Chemistry
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • Biogenic amine formation in Turkish dry fermented sausage sucuk as affected by nisin and nitrite
    12.2010
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of the Science of Food and Agriculture
    00225142
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • Effects of pH and chitosan on beef emulsion properties
    1.2010
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    International Journal of Food Science & Technology
    09505423
    KURT ŞÜKRÜ
  • The Sensory Quality of Pearl Mullet Chalcalburnus tarichi Fillets Coated With Different Coating Materials
    1.2010
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    İngilizce
    Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
    1303-2712
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • Performance optimization of soy and whey protein isolates as coating materials on chicken meat
    12.2010
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Poultry Science
    0032-5791
    KURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Mixture optimization of beef turkey and chicken meat for some of the physical chemical and sensory properties of meat patties
    7.2011
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Poultry Science
    0032-5791
    KURT ŞÜKRÜ, KILINÇÇEKER OSMAN
  • Modelling with Response Surface Methodology of the Effects of Egg Yolk Egg White and Sodium Carbonate on Some of the Physical Chemical and Sensory Properties of Beef Patties
    1.2011
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    International Journal of Food Engineering
    1556-3758
    PARLAK ÖZGÜR, ZORBA ÖMER, KURT ŞÜKRÜ
  • Proximate Composition of Dry Fermented Turkish Sausage Sucuk as Affected by Ripening Period Nitrite Level and Heat Treatment
    1.2011
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    International Journal of Food Engineering
    1556-3758
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • The effects of lentil and chickpea flours as the breading materials on some properties of chicken meatballs during frozen storage
    1.2015
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Food Science and Technology
    0022-1155
    KILINÇÇEKER OSMAN,FATMA HEPSAĞ,KURT ŞÜKRÜ
  • Modelling with response surface methodology of the effects of egg yolk egg white and sodium carbonate on some textural properties of beef patties
    4.2014
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Food Science and Technology
    0022-1155
    ÖZGÜR PARLAK,ZORBA ÖMER,KURT ŞÜKRÜ
  • Response Surface Evaluation of the Sensory Quality of Turkish Dry Fermented Sausage sucuk as Affected by Ripening Period Nitrite Level and Heat Treatment
    1.2012
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    International Journal of Food Engineering
    1556-3758
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • The effects of cereal and legume flours on the quality characteristics of beef patties
    .2012
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    İngilizce
    Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
    1300-6045
    KURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Model sistemde farklı tür etlerine yağsız süttozu ve peyniraltı suyu tozu ilavesinin süspansiyon ve emülsiyon pH sı ve protein konsantrasyonu üzerine etkileri
    1.2004
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Gıda
    KURT ŞÜKRÜ, ZORBA ÖMER

Atıflar

  • The Microbiological Quality of Turkish Dry Fermented Sausage Sucuk as Affected by Ripening Period Nitrite Level and Heat Treatment
    MAKALE

    .75
    2017-01-04 21:26:35

    The Microbiological Quality of Turkish Dry Fermented Sausage Sucuk as Affected by Ripening Period Nitrite Level and Heat Treatment
    Uluslararası
    İngilizce
    Food Science and Technology Research
    1344-6606
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • EMULSION CHARACTERISTICS OF BEEF AND SHEEP OFFAL
    MAKALE

    .75
    2017-01-04 21:25:31

    EMULSION CHARACTERISTICS OF BEEF AND SHEEP OFFAL
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Muscle Foods
    1046-0756
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • Optimization of emulsion characteristics of beef chicken and turkey meat mixtures in model system using mixture design
    MAKALE

    2.25
    2017-01-04 21:23:18

    Optimization of emulsion characteristics of beef chicken and turkey meat mixtures in model system using mixture design
    Uluslararası
    İngilizce
    Meat Science
    03091740
    ZORBA ÖMER,KURT ŞÜKRÜ
  • The effects of different levels of skim milk powder and whey powder on apparent yield stress and density of different meat emulsions
    MAKALE

    1
    2017-01-04 21:23:45

    The effects of different levels of skim milk powder and whey powder on apparent yield stress and density of different meat emulsions
    Uluslararası
    İngilizce
    Food Hydrocolloids
    0268005X
    ZORBA ÖMER,KURT ŞÜKRÜ,GENÇCELEP HÜSEYİN
  • The effects of ripening period nitrite level and heat treatment on biogenic amine formation of sucuk A Turkish dry fermented sausage
    MAKALE

    .75
    2017-01-04 21:22:48

    The effects of ripening period nitrite level and heat treatment on biogenic amine formation of sucuk A Turkish dry fermented sausage
    Uluslararası
    İngilizce
    Meat Science
    03091740
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • Response surface optimization of pH and ionic strength for emulsion characteristics of egg yolk
    MAKALE
    2017-01-04 21:21:56

    Response surface optimization of pH and ionic strength for emulsion characteristics of egg yolk
    Uluslararası
    İngilizce
    Poultry Science
    0032-5791
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • The effects of different levels of non fat dry milk and whey powder on emulsion capacity and stability of beef turkey and chicken meats
    MAKALE
    2017-01-04 21:24:39

    The effects of different levels of non fat dry milk and whey powder on emulsion capacity and stability of beef turkey and chicken meats
    Uluslararası
    İngilizce
    International Journal of Food Science and Technology
    0950-5423
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER
  • The effects of different plant oils on some emulsion properties of beef chicken and turkey meats
    MAKALE

    .75
    2017-01-04 21:23:02

    The effects of different plant oils on some emulsion properties of beef chicken and turkey meats
    Uluslararası
    İngilizce
    International Journal of Food Science & Technology
    09505423
    KURT ŞÜKRÜ,ZORBA ÖMER

Oluşturulma09 Aralık 2012 17:36
Görüntülenme684