İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Şükrü KURT
Profesör Doktor

Birim

  • Mühendislik Fakültesi
  • Gıda Mühendisliği

İletişim

  • Gıda Mühendisliği Bölümü Araştırma Laboratuvarları Alt Yapısı Oluşturulması
    23.09.2013 - 08.02.2016
    Yürütücü
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Kırmızı biber üretiminde elde edilen atık tohumların tavuk köfte yapımında kullanım olanakları
    30.05.2012 - 25.01.2015
    Araştırmacı
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Sucuk kılıfına potasyum sorbat uygulamasının sucuğun mikrobiyolojik özellikleri ve biyojen amin oluşumu üzerindeki etkileri
    05.10.2015 -
    Yürütücü
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Zeytin yaprağı ekstraktının olgunlaşma ve depolama aşamalarında sucuğun fiziksel kimyasal duyusal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerindeki etkileri
    22.01.2015 -
    Yürütücü
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Üzüm çekirdeği ununun sığır eti köftelerinin fiziksel kimyasal ve duyusal özellikleri
    01.12.2011 - 31.05.2012
    Yürütücü
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Bitkisel unların sığır eti köftelerinin fiziksel kimyasal ve duyusal özellikleri üzerindeki etkileri
    -
    Yönetici
  • Sığır hindi ve tavuk etlerinin köftelerin fiziksel kimyasal ve duyusal özellikleri üzerindeki etkileri
    -
    Yönetici
  • Soya ve Peyniraltı Suyu Protein İzolatları ve pH nın Tavuk Etine Uygulanan Yenebilir Kaplamalar Üzerindeki Etkisi
    -
    Yönetici
  • Farklı bitkisel yağların farklı tür etlerin emülsiyon özellikleri üzerindeki etkileri
    -
    Araştırmacı
  • Model sistemde farklı tür etlerine değişik seviyelerde yağsız süttozu ve peyniraltı suyu tozu ilavesinin çeşitli emülsiyon özellikleri üzerindeki etkisi
    -
    Araştırmacı
Oluşturulma09 Aralık 2012 17:36
Görüntülenme260