İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Huriye Gözde CEYLAN
Araştırma Görevlisi

Birim

  • Mühendislik Fakültesi
  • Gıda Mühendisliği

İletişim

Akademik Çalışmalar

Kongre/Sempozyum

  • Gıdalarda Akrilamid (Bildiri özeti basılmıştır)
    28-04-2015
    2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, 28-30 Nisan 2015, Nevşehir
  • The Effect of Onion Skin Powder on the Quality of Raw and Cooked Chicken Meat Patties (Bildiri tam metin olarak basılmıştır)
    23-08-2017
    IV. International Multidisciplinary Congress of Eurasia
  • Sığır Etinin Emülsiyon Özellikleri Üzerinde Öğütülmüş Bezelye ve pH’nın Etkisi (Bildiri özeti basılmıştır)
    27-10-2017
    İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (26-28 Ekim 2017), Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas
  • Some Microbiological Properties of Yayik Butters Produced from Goats’ and Cows’ Milk (Bildiri tam metin olarak basılmıştır)
    08-11-2018
    6th International GAP Engineering Conference – GAP2018
  • Color Properties of Sanlıurfa Sadeyagi (Urfa Yagi) Produced from Ewes’ and Cows’ Milk (Bildiri tam metin olarak basılmıştır)
    08-11-2018
    6th International GAP Engineering Conference – GAP2018
  • The Effect of Onion Skin Powder on the Physical, Chemical, Color and Sensory Properties of Beef Patties (Bildiri tam metin olarak basılacaktır)
    26-04-2019
    International Erciyes Agriculture, Animal & Food Sciences Conference

Makale

  • Geleneksel Olarak Üretilen Adıyaman Peynirinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi

Makale (Uluslararası)

Yüksek Lisans Tezi

Oluşturulma16 Şubat 2018 13:12
Düzenlenme 07 Ekim 2019 15:14
Görüntülenme171