İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Huriye Gözde CEYLAN
Araştırma Görevlisi

Birim

  • Mühendislik Fakültesi
  • Gıda Mühendisliği

İletişim

Akademik Çalışmalar

Bildiriler

  • THE EFFECT OF ONION SKIN POWDER ON THE PHYSICAL, CHEMICAL, COLOR AND SENSORY PROPERTIES OF BEEF PATTIES
    24.04.2019 - 24.04.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE,CELLATOĞULLARI TUBA
  • Some Microbiological Properties of Yayik Butters Produced from Goats’ and Cows
    08.11.2018 - 08.11.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    VI. INTERNATIONAL GAP ENGINEERING CONGRESS 2018
    CEYLAN HURİYE GÖZDE,YILDIZ AKGÜL FİLİZ,YILDIRIM ALİ,ATASOY AHMET FERİT
  • Color Properties of Sanlıurfa Sadeyagi (Urfa Yagi) Produced from Ewes’ and Cows’ Milk
    08.11.2018 - 08.11.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    6th International GAP Engineering Conference – GAP2018
    Yokuş Dilek,CEYLAN HURİYE GÖZDE,ATASOY AHMET FERİT
  • SIĞIR ETİNİN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ÖĞÜTÜLMÜŞ BEZELYE VE pH’NIN ETKİSİ
    26.10.2017 - 26.10.2017
    Özet bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • The Effect of Onion Skin Powder on the Quality of Raw and Cooked Chicken Meat Patties
    23.08.2017 - 23.08.2017
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    IV. International Multidisciplinary Congress of Eurasia (IMCOFE)
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • DOĞAL TATLANDIRICI: STEVİA
    28.04.2015 - 28.04.2015
    Özet bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    İÇ ANADOLU BÖLGESİ 2. TARIM VE GIDA KONGRESİ
    DEMİR GÜLDEN,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • GIDALARDA AKRİLAMİD
    28.04.2015 - 28.04.2015
    Özet bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    İÇ ANADOLU BÖLGESİ 2. TARIM VE GIDA KONGRESİ
    CEYLAN HURİYE GÖZDE,DEMİR GÜLDEN

Makaleler

  • Effects of partial substitution of goat’xxs milk for sheep’xxs milk, cured scalding and dry salting on proteolysis in Urfa cheese
    .2019
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    0145-8892
    ATASOY AHMET FERİT,HAYALOĞLU ALİ ADNAN,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • Adıyaman’xxda Satışa Sunulan Çiğköftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi
    .2019
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    2667-4092
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE,FENER MÜGE
  • Geleneksel Olarak Üretilen Adıyaman Peynirinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
    .2019
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    2667-4092
    CEYLAN HURİYE GÖZDE,DEMİR TUBA,KURT ŞÜKRÜ
  • THE EFFECTS OF SAUSAGE CASING WITH POTASSIUM SORBATE ON COLOUR, MICROBIOLOGICAL PROPERTIES AND FORMATION OF BIOGENIC AMINES OF DRY FERMENTED SAUSAGE (SUCUK)
    .2019
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    2066-6845
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • THE EFFECTS OF ONION SKIN POWDER ON THE QUALITY OF COOKED CHICKEN MEAT PATTIES DURING REFRIGERATED STORAGE
    .2019
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    0139-3006
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE,AKKOÇ AYŞE
  • Evolution of surface temperature and its relationship with acrylamide formation during conventional and vacuum combined baking of cookies
    .2017
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    02608774
    YILDIZ HURİYE GÖZDE,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY,MİRAN WELAT,KOCADAĞLI TOLGAHAN,GÖKMEN VURAL
  • EFFECTS OF OLIVE LEAF EXTRACT ON THE OXIDATION STABILITY AND MICROBIOLOGICAL QUALITY OF DRY FERMENTED SAUSAGE (SUCUK)
    .2017
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    2066-6845
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • EMULSION PROPERTIES OF BEEF AS AFFECTED BY PH AND IONIC STRENGTH OF PEA SOLUTION
    .2017
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    2066-6845
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • Model system evaluation of the effects of pea and pH on the emulsion properties of beef
    .2018
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    0375-1589
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • Effects of Flaxseed and pH on the Emulsion Properties of Beef by Using a Model System
    .2018
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    2148-127X
    KURT ŞÜKRÜ,CEYLAN HURİYE GÖZDE

Oluşturulma16 Şubat 2018 13:12
Düzenlenme 28 Kasım 2019 10:58
Görüntülenme245