İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Huriye Gözde CEYLAN
Araştırma Görevlisi

Birim

  • Mühendislik Fakültesi
  • Gıda Mühendisliği

İletişim

  • İNEK VE KEÇİ SÜTÜNDEN ÜRETİLEN YAYIK TEREYAĞLARININ BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, YAĞ ASİTLERİ VE AROMA BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
    07.05.2018 - 06.06.2019
    Araştırmacı
    HARRAN ÜNİVERSİTESİ
  • Adıyaman İlinden Temin Edilen Adıyaman Peynirinin Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
    02.01.2019 -
    Araştırmacı
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Geleneksel ve Vakum Fırınlama Sırasında Bisküvinin Yüzey Sıcaklık Değişiminin Izlenmesi ve Akrilamid Oluşumu ile İlişkilendirilmesi
    15.10.2015 - 26.12.2016
    Bursiyer
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • SUCUK KILIFINA POTASYUM SORBAT UYGULAMASININ SUCUĞUN MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE BİYOJEN AMİN OLUŞUMU ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
    01.04.2015 -
    Araştırmacı
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTININ OLGUNLAŞMA VE DEPOLAMA AŞAMALARINDA SUCUĞUN FİZİKSEL KİMYASAL DUYUSAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
    01.12.2014 - 08.02.2018
    Araştırmacı
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Oluşturulma16 Şubat 2018 19:14
Düzenlenme 31 Mayıs 2019 11:42
Görüntülenme179