İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Huriye Gözde CEYLAN
Araştırma Görevlisi (Doktor)

Huriye Gözde Ceylan 1990 yılında Mersin/Erdemli'de doğdu.

2012 yılında Atatürk Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünden mezun olarak Gıda Mühendisliği dalında lisans derecesi kazandı. 2013 yılında Mersin Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimine başlayarak 2015 yılında "Vakum Fırınlama Tekniği ile Bisküvilerin Akrilamid İçeriğinin Azaltılması" başlıklı tezi ile yüksek lisans derecesi kazandı. 2017 yılında Harran Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında başladığı doktora eğitimini 2022 yılında "B. bifidum BB-12 ve L. rhamnosus GG içeren Yenilebilir Filmlerin Geliştirilmesi ve Kaplama Materyali Olarak Dilimlenmiş Eritme Peynirinde Kullanım Olanaklarının Araştrılması" başlıklı tezi tamamlayarak doktor ünvanı aldı.
2014 yılında Adıyaman Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı. Hâlen bu bölümde araştırma görevlisi olarak çalışmaktadır.
 
Yenilebilir Ambalajlama Teknolojisi, Fonksiyonel Gıdalar ve Süt Ürünleri Teknolojisi alanlarında çalışmalar yürütmektedir.
Orta derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.
 
 

Oluşturulma16 Şubat 2018 13:12
Görüntülenme2133