İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Osman KILINÇÇEKER
Doçent Doktor

Birim

  • Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
  • Gıda İşleme

İletişim

Akademik Çalışmalar

Bildiriler

  • Karagenan, keçiboynuzu ve karboksimetil selüloz gamları ile üretilen sazan eti köftelerinin bazı özellikleri.
    03.05.2018 - 03.05.2018
    Özet bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    International Engineering and Technology Symposium.
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Chianın (Salvia hispanica) Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanım
    20.06.2019 - 20.06.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    International Engineering and Science Symposium, 20-22 June, 2019/Siirt/Turkey
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Pelemir (Cephalaria syriaca) Tohumunun Bazı Özellikleri ve Gıda Sektöründe Kullanımı
    20.06.2019 - 20.06.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    International Engineering and Science Symposium, 20-22 June, 2019/Siirt/Turkey
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Sebzelerden Elde Edilen Diyet Liflerin Gıdalarda Kullanımı.
    20.04.2019 - 20.04.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Tef (Eragrostic Tef)’in Bazı Özellikleri ve Gıdalarda Kullanımı.
    20.04.2019 - 20.04.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Nohut (cicer arietinum) ununun bazı özellikleri ve tahıl ürünlerinde kullanım olanakları.
    29.11.2019 - 29.11.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    I. Uluslararası Gap Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi.
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Keten (linum usitatissimum L.) tohumunun bazı özellikleri ve et ürünlerinde kullanımı.
    29.11.2019 - 29.11.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    I. Uluslararası Gap Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi.
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Use of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) flour in Chicken Meatball Production.
    25.04.2018 - 25.04.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    1. International Gap Agriculture and Livestock Congress.
    KIRPIK MUZAFFER,KILINÇÇEKER OSMAN

Hakemlikler

  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Dergi
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    İngilizce
    Turkish journal of animal and veterinary sciences
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Dergi
    Uluslararası
    AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ
    İngilizce
    Lwt food science and technology
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Dergi
    Uluslararası
    GÜNEY KORE
    İngilizce
    Korean journal of food science and animal resources
    2

Makaleler

  • Keten Tohumu Ununun Tavuk Köfte Yapımında Kullanımı
    .2019
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    2667-4092
    KILINÇÇEKER OSMAN,KIRPIK MUZAFFER
  • Bambu lifinin balık köfte üretiminde kullanım olanakları
    .2019
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    2147-4877
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Physicochemical, Technological and Sensory Properties of Chicken Meatballs Processed with Dietary Fibers
    .2019
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    1792-2720
    KILINÇÇEKER OSMAN,YILMAZ MUSTAFA TAHSİN
  • Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri veEt Ürünlerinde Kullanımı
    .2019
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    2148-2306
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Amarant (Amaranthus spp)’ın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
    .2019
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    2667-4092
    KILINÇÇEKER OSMAN,BÜYÜK GÖKHAN
  • Bezelye (Pisum sativum L.) Nişastasının bazı özellikleri ve gıda sanayinde kullanımı.
    .2019
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    2146-8168
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Usage Possibilities of Carob (Ceratonia siliqua L.) Flour in Producing of Chicken Meatballs
    .2019
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    2146-0574
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Tef (Eragrostic Tef ) Tohumu Ununun Balık Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
    .2019
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    2667-4092
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Farklı Gamların Sazan (Cyprinus carpio L.) Eti Köftelerinin Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri
    .2018
    Hakemli
    Ulusal
    Türkçe
    2147-5598
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Effects of inulin, carrot, and cellulose fibres on the properties of raw and fried chicken meatballs.
    .2018
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    0375-1589
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • The effects of lentil and chickpea flours as the breading materials on some properties of chicken meatballs during frozen storage
    .2015
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    0022-1155
    KILINÇÇEKER OSMAN,FATMA HEPSAĞ,KURT ŞÜKRÜ
  • The sensory quality of pearl mullet Chalcalburnus tarichi fillets coated with different coating materials
    .2010
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    1303-2712
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • Effect of edible coatings on the quality of frozen fish fillets
    .2009
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    0023-6438
    KILINÇÇEKER OSMAN,DOĞAN İSMAİL SAİT,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN
  • Effects of different fibers on the quality of chicken meatballs
    .2018
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    0003-925X
    GÖLGE ÖZGÜR,KILINÇÇEKER OSMAN,KOLUMAN AHMET
  • Ada çayı ve ısırgan otu ekstraktlarının balık köfte kaplamalarında kullanımı
    .2014
    Hakemli
    Ulusal
    Türkçe
    2146-586X
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Effects of different starches on some of the frying and storage properties of meat patties.
    .2018
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    1431-7737
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
    .2018
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    2146-538X
    KILINÇÇEKER OSMAN,GÖLGE ÖZGÜR
  • Determination of Naphthalene Levels of Honey in Eastern Mediterranean Region
    .2017
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Kaplama malzemesi olarak galeta unlarının bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi.
    .2005
    Hakemli
    Ulusal
    Türkçe
    KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN,KILINÇÇEKER OSMAN,MERAL RACİYE
  • Determination of naphthalene levels of honey in eastern mediterranean region. Adyutayam
    .2017
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Some Quality Characteristics of Chicken Meatballs Formulated with Different Dietary Fibers
    .2017
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Tara, tragakant ve agar agar gamlarının tavuk köftelerde kullanımı
    .2017
    Hakemli
    Ulusal
    Türkçe
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Diyet özellikteki bazı bitkisel liflerin tavuk köftelerde kullanım olanakları
    .2017
    Hakemli
    Uluslararası
    Türkçe
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Tavuk köftelerin kalite ve duyusal özellikleri üzerine yenilebilir kaplama materyali olarak jelatin çözeltilerinin etkileri
    .2016
    Hakemli
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    KILINÇÇEKER OSMAN,YILMAZ MUSTAFA TAHSİN
  • Kaplama malzemesi olarak mısır unlarının bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
    .2010
    Hakemli
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    KILINÇÇEKER OSMAN,HEPSAĞ FATMA
  • Tuzlanmış inci kefali Chalcaşburnus tarichi balığında fiziksel kimyasal ve biyokimyasal değişimlerin saptanması
    .2003
    Hakemli
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    1308-7576
    KILINÇÇEKER OSMAN,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN
  • The Effects of Some Coating Materials and Frying Times on Chicken Meatballs
    .2016
    Hakemli
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Bitkisel liflerin tavuk köftelerde bazı fiziksel ve duyusal özellikler üzerine etkisi
    .2016
    Hakemli
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • The effects of red pepper seed flour on the some quality characteristics of deep fat fried chicken meatballs
    .2016
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • Effects of different gums on the some properties of fried beef patties
    .2016
    Hakemli
    Uluslararası
    ROMANYA
    İngilizce
    KILINÇÇEKER OSMAN,YILMAZ MUSTAFA TAHSİN
  • Utilization of oat flour as edible coating material on fried chicken meat balls Focusing on Modern Food Industry
    .2013
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Effects of chickpea Cicer arietinum flour on quality of deep fat fried chicken nuggets
    .2010
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    1459-0255
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • The Effects of cereal and legume flours on the quality characteristics of beef patties
    .2012
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    KURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Some quality caharacteristics of fish meatballs manufactured with different vegetable based flours
    .2015
    Hakemli
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Buğday proteini ve bezelye proteini ile hazırlanan çözelti tipi kaplamaların tavuk köftelerde kullanımı
    .2015
    Hakemli
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    2149-0309
    KILINÇÇEKER OSMAN,ABDULKADİR ALKIŞ
  • Improvement of the some quality characteristics of frozen fish balls by coating with different plant extracts
    .2012
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Chemical and microbiological properties of salted fish
    .2009
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    Kılınççeker Osman, Küçüköner Erdoğan
  • The effect of various coating materials on chicken drumsticks some quality parameters
    .2007
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    Kılınççrker Osman, Küçüköner Erdoğan
  • Performance of different coating batters and frying temperatures for fried fish balls
    .2011
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    1680-5593
    Kılınççeker Osman, Hepsağ Fatma
  • Mixture optimization of beef turkey and chicken meat for some of the physical chemical and sensory properties of meat patties
    .2011
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    0032-5791
    Kurt Şükrü, Kılınççeker Osman
  • The behaviour of some vegetable based materials used as edible coating on chicken nuggets
    .2011
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    1330-9862
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Edible coating effects on fried potato balls
    .2012
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    1935-5130
    Kılınççeker Osman, Hepsağ Fatma
  • Performance optimization of soy and whey protein isolates as coating materials on chicken meat
    .2011
    Hakemli
    Uluslararası
    İngilizce
    0032-5791
    Kurt Şükrü, Kılınççeker Osman

Oluşturulma11 Aralık 2012 13:06
Düzenlenme 19 Ağustos 2019 13:02
Görüntülenme479