İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Osman KILINÇÇEKER
Doçent Doktor

Birim

  • Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
  • Gıda İşleme

İletişim

  • Kaplama Malzemesi Olarak Piyasaya Sunulan Bazı Galeta Unlarının Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
    09.12.2002 - 03.10.2003
    Araştırmacı
    VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
  • Buğday, selüloz ve yulaf liflerinin tavuk köftelerde kullanım olanakları
    14.12.2016 - 28.12.2017
    Yürütücü
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Bazı bitkisel liflerin tavuk köftelerde kullanım olanakları
    22.01.2015 - 22.11.2015
    Yürütücü
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Bazı bitkisel kökenli bileşenlerin tavuk köftelerde yenilebilir kaplama olarak kullanım olanakları
    02.09.2014 - 02.06.2015
    Yürütücü
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Kırmızı biber üretiminde elde edilen atık tohumların tavuk köfte yapımında kullanım olanakları
    19.04.2012 - 18.10.2012
    Yürütücü
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Atatürk Barajı ndan avlanan sazan balığından farklı bitki ekstraktları ile kaplanmış köfte yapım olanakları
    01.12.2011 - 31.05.2012
    Yürütücü
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Bitkisel Unların Sığır Eti Köftelerinin Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkileri
    08.02.2011 - 07.02.2012
    Araştırmacı
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Farklı Bitki Ekstrelerinin Kaplanmış Balık Köftesi Kalitesine Etkisi
    01.04.2011 - 30.09.2011
    Yürütücü
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Bazı Bitkisel Protein ve Gamların Tavuk Etlerinde Yenilebilir Film Olarak Performanslarının Tespiti
    01.04.2009 - 30.09.2009
    Yürütücü
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Farklı Protein Kaynaklarının İnci Kefali Balığı Kalitesine Etkisi
    15.06.2008 - 14.03.2009
    Yürütücü
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Balık Eti ve Tavuk Etine Uygulana Yenilebilir Kaplamaların Etkileri Üzerine Bir Araştırma
    10.05.2005 - 07.12.2006
    Araştırmacı
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Kaplama Malzemesi Olarak Galeta Unlarının Bazı Kalite Özelliklerinin Tespiti
    16.02.2004 - 13.10.2004
    Araştırmacı
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Tuzlanmış Balıklarda İnci Kefali Meydana Gelen Kimyasal ve Biyokimyasal Değişimler
    15.05.2002 - 12.05.2003
    Araştırmacı
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Farklı Kurutma Yöntemi Uygulanan İnci Kefali Chalcalburnus tarichi Balığının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin İncelenmesi
    20.05.1999 - 10.05.2000
    Araştırmacı
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Oluşturulma11 Aralık 2012 13:06
Görüntülenme217